Θοδωρής Αθερίδης: «Ξεπέρασα τα όρια μου κι έχω πληρώσει και το τίμημα»
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Ξεπέρασα τα όρια μου κι έχω πληρώσει και το τίμημα»

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος και το έχει δείξει μέσα από την δουλειά του. 

Ηθοποιός και παρουσιαστής, εξηγεί πως αυτά τα δυο ταιριάζουν και πως πήρε την απόφαση ν' ασχοληθεί με την παρουσίαση.

Από τη στιγμή που δεν είσαι παρουσιαστής, όπως δηλώνεις, αλλά ηθοποιός, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παίρνεις τη θέση ενός παρουσιαστή;

«Όχι, γιατί σ' αυτό που λέμε ελεύθερη αγορά, ελεύθερος ανταγωνισμός, έχετε δει ότι δεν είναι αθέμιτο να βρεθεί ο άνθρωπος που κάνει καλύτερα ή όχι τη δουλειά. Δεν λέω ότι κάνω καλύτερα ή όχι τη δουλειά, εμένα μου έγινε η πρόταση και δεν σκέφτηκα εκείνη την ώρα από ποιον κόβω τη δουλειά, όπως κι εγώ είμαι ανοιχτός στο θέατρο. Αν έρθει κάποιος έξω από μας και γεμίσει το θέατρο, δεν θα κάτσω να κάνω κριτική»

Που εξαντλείς την αυστηρότητα σου;

«Πουθενά, δεν είμαι αυστηρός. Αφήνω, κι αυτό μου το έχουν χρεώσει ως ελάττωμα, να καταλάβει ο άλλος τα όρια γενικώς, τα οποία πρέπει να τα θέτει ο καθένας για τον εαυτό του. Δεν μου αρέσει να βάζω όρια στους ανθρώπους, ελπίζω να, τα καταλαβαίνουν»

Πώς αντιδράς όταν ξεπερνούν τα όρια;

«Όχι βίαια, όχι επιθετικά, απλώς το καταλαβαίνει κάποιος εν καιρώ ότι δεν τον επιθυμώ, δεν τον θέλω μαζί μου ξανά. Μου αρέσει οι άνθρωποι να το καταλαβαίνουν από μόνοι τους»

Υπήρξε περίοδος στη ζωή σου που ξεπέρασες τα όρια σου;

«Είμαι 52 χρονών, τι φαντάζεσαι, ότι δεν θα έχω ξεπεράσει τα όρια; Τα ξεπέρασα κι έχω πληρώσει και το τίμημα. Στη ζωή μου θέλω να έρθουν πιο φωτεινοί καιροί. Η καταβύθιση στην οποία ζούμε να μην είναι χωρίς τέλος»

Σε προσωπικό επίπεδο τι επιθυμείς;

«Θέλω να έχω υγεία. Στο επαγγελματικό θα το παλεύω, είμαι εδώ, άλλοτε καλύτερα, άλλοτε χειρότερα. Όλα τα όνειρα μου πραγματοποιήθηκαν, δεν υπάρχει τίποτα ανεκπλήρωτο. Στη ζωή έχει σημασία να είσαι μάχιμος και γεμάτος. Φόβους έχω πολλούς» δήλωσε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved