Τζώρτζια Γεωργίου: «Στο Ooh La la μπορώ πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου»
Showbiz

Τζώρτζια Γεωργίου: «Στο Ooh La la μπορώ πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου»

Η Τζώρτζια Γεωργίου έχει πετύχει έναν σπάνιο συνδυασμό. Είναι και όμορφη, αλλά και αστεία. Η ίδια παραδέχεται ότι όντως πρόκειται για ένα δύσκολο και ζόρικο ταίριασμα. Στην πραγματικότητα, το κορίτσι που κέρδισε τις εντυπώσεις από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» και συνεχίζει να κάνει το ίδιο ως μέλος της ομάδας του «Ooh La la» οτον ΣΚΑΪ βαριέται το κλισέ δίπτυχο της σέξι και θελκτικής.

«Αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου να ακούω το πόσο σέξι και όμορφη μπορεί να είμαι Προτιμώ να ασχοληθεί κάποιος με στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μου παρά με το επιφανειακό κομμάτι, που στην τελική είναι και κάτι που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Δεν αποφασίζει κάποιος για το πόσο όμορφος μπορεί να είναι, αντιθέτως μπορεί να αποφασίσει για το πόσο ελκυστικοί μπορεί να γίνει απλά και μονό με τη συμπεριφορά του», λέει στο Πρώτο θέμα. Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από ένα... πολυμορφικό κορίτσι, από μια γυναίκα που κατάφερε να ξεχωρίσει στο κορεσμένο από ωραίες και μοιραίες τηλεοπτικό τοπίο -και μάλιστα χωρίς να κραυγάζει ή να προκαλεί

Αλήθεια, όμως πώς από την «Ελληνοφρένεια» βρέθηκε στις τάξεις της νέας εκπομπής της Σάσας Σταμάτη; «Νομίζω ότι η ερώτηση θα έπρεπε να ήταν αντίστροφη. Πώς δηλαδή βρέθηκα στην πολιτικοποιημένη "Ελληνοφρένεια" ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που είχα σκεφτεί ότι ήθελα να κάνω, παρόλο που μου ταίριαξε στην πορεία. Στην «Ελληνοφρένεια» είχα έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο, να υπηρετήσω ακολουθώντας ένα σενάριο, ενώ στο Ooh la la μπορώ πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου παραθέτοντας την δική μου γνώμη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved