Το δράμα πρωταγωνιστή από την «Παρθένα Ζωή»: «Η μάνα μου κάηκε ζωντανή»
Showbiz

Το δράμα πρωταγωνιστή από την «Παρθένα Ζωή»: «Η μάνα μου κάηκε ζωντανή»

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Αντ1 Παρθένα Ζωή.

Ο Δημήτρης Καμπόλης μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά το «χαμό» του πατέρα του ενώ αποκάλυψε την τραγική στιγμή που η μητέρα του κάηκε ζωντανή.

«Έχασα τον πατέρα μου από ιατρικό λάθος, λάθος αναισθησιολόγου, το οποίο και δεν μπόρεσα ποτέ να αποδείξω, από τότε η μητέρα μου έπεσε σε κατάθλιψη. Όλες οι ευθύνες του σπιτιού έπεσαν επάνω μου και ως μοναχογιός επωμίστηκα όλες τις υποχρεώσεις. Χάνω την μητέρα μου από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι μας, και κάηκε ζωντανή, με άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής. Ενημερώθηκα από έναν γείτονα, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Δημήτρη έλα αμέσως καίγεται το σπίτι σου". Εκείνη την στιγμή πάγωσε ο χρόνος. Εκείνη την ημέρα έχασα τα πάντα. Καταλαβαίνεις τι μπορεί να έχω ζήσει... Μένω στον δρόμο ξαφνικά χωρίς να έχω τίποτα. Είχα καλούς φίλους βέβαια που με μάζεψαν και με βοήθησαν. Έμενα από εδώ και από κει, δανειζόμουν ρούχα μέχρι να βρω τι θα κάνω. Να σκεφτείς ότι από την τελευταία μου δουλειά σε μια εταιρεία με είδη υγιεινής το αφεντικό μου μου έδωσε 400 ευρώ για να φτιάξω τον τάφο της μάνας μου. Να είναι καλά ο άνθρωπος όπου κι αν είναι», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Χάι.

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πάρει τη ζωή στα χέρια του ξανά από την αρχή;

«Η θετική μου ενέργεια και σκέψη. Η ζωή συνεχίζεται, θέλει δύναμη για να συνεχίσεις και να προχωρήσεις, δεν μπορείς να τα παρατήσεις. Εμένα οι γονείς μου, μου έδωσαν δύναμη. Το ίδιο βράδυ ήμουν εκεί και μάζευα τα αποκαΐδια ό,τι μου είχε απομείνει. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη, λες και άκουγα τη φωνή της μάνας μου να μου λέει μην πέσεις Δημήτρη μου προχώρα. Το προηγούμενο βράδυ να κοιμάσαι στο ίδιο σπίτι με αυτόν τον άνθρωπο και την επόμενη μέρα να μαζεύεις από αυτό το σπίτι τα αποκαΐδια μόνος σου και να έχεις και την κηδεία της μάνας σου», εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved