Φωτεινή Δάρρα: «Η Βάνου δεν τιμήθηκε όπως της άξιζε όσο ζούσε»
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Η Βάνου δεν τιμήθηκε όπως της άξιζε όσο ζούσε»

Η Φωτεινή Δάρρα εμφανίστηκε στο θέατρο Παλλάς και ερμήνευσε τραγούδια της Τζένης Βάνου.

Η ερμηνεύτρια μίλησε για το αφιέρωμα στην αείμνηστη τραγουδίστρια και την γνωριμία που είχαν.

«Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι. Είναι μια από τις κορυφαίες φωνές που πέρασαν από την Ελλάδα, αλλά θεωρώ ότι δεν τιμήθηκε όπως της άξιζε όσο ζούσε. Είχα την τύχη και την τιμή να τη γνωρίσω και τώρα μαγεύομαι όλο και περισσότερο με όσα ανακαλύπτω από τη μουσική και τη ζωή της» είπε η Φωτεινή Δάρρα στο Secret για την Τζένη Βάνου και συνέχισε για την ευτυχία και την επιτυχία: «Ευτυχία είναι όταν πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις βάλει. Να ζεις τη ζωή σου όπως την ονειρεύτηκες».

Λένε ότι για τους καλλιτέχνες το χειροκρότημα είναι η επιβράβευση. Για τη Φωτεινή Δάρρα η καλύτερη στιγμή μιας μουσικής εμφάνισης της είναι όταν τελειώνει και ο κόσμος την επισκέπτεται στο καμαρίνι. «Σου λένε έτσι, αυθόρμητα και ειλικρινά, τη γνώμη τους, βλέπεις στα μάτια τους πως πέρασαν καλά και αυτό είναι πραγματική επιβράβευση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήρθε μια κοπέλα και με δάκρυα στα μάτια μου είπε "σε ευχαριστώ για αυτό που άκουσα. Είχα να συγκινηθώ από τη γέννηση της κόρης μου"».

Η Φωτεινή Δάρρα μπορεί να έκανε καριέρα στο τραγούδι, ωστόσο είχε ξεκινήσει ως ηθοποιός αφού σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε ως ηθοποιός για να εξασφαλίσει τα προς το ζην όσο σπούδαζε, αλλά την κέρδισε ο χώρος της μουσικής, αν και τελευταία όλο και περισσότερο φουντώνει μέσα της η επιθυμία να πάρει μέρος σε ένα μιούζικαλ, που είναι και μέρος των σπουδών της. «Με θλίβουν, με στενοχωρούν πράγματα που συμβαίνουν. Περνάμε πολύ δύσκολα στην Ελλάδα. Οι πολίτες δοκιμάζονται, αλλά επιλέγω να μη χάνω την ελπίδα μου».

Δεν είναι εθισμένη στα social media, που της χρησιμεύουν για την επικοινωνία της με τον κόσμο. «Δεν μου αρέσουν οι σκηνοθετημένες αναρτήσεις. Αυτό που κρατάς την κουτάλα για μια φωτογραφία και δεν έχεις ιδέα από μαγειρική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved