Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό η Νόρα Βαλσάμη;
Showbiz

Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό η Νόρα Βαλσάμη;

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, η ανησυχία είναι μεγάλη για αρκετούς, αφού ανάμεσα στα υποθηκευμένα σπίτια βρίσκονται και αρκετά ανθρώπων της showbiz.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη και ο σκηνοθέτης σύζυγος της, Ερρίκος Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα, με το χρέος της οικογένειας να εκτιμάται ότι αγγίζει τα 400.000 ευρώ.

Ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη μίλησε στο Star, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει την κατάσταση. «Όπως όλος ο κόσμος, έχουμε κι εμείς κάποια δάνεια που οφείλουμε. Σιγά σιγά εξυπηρετούνται. Ένα "ακινητάκι" μικρό, ένα στουντιάκι του γιου μου στη Ραφήνα υπάρχει», δήλωσε ο σκηνοθέτης. Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός τους τελευταίους μήνες έχει φύγει από την Αθήνα και ζει μόνιμα στη Σύρο και σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ακόμα δεν έχω συνηθίσει εδώ, αλλά και στην Αθήνα δεν έμενα ποτέ στο κέντρο... Παπάγου, Αγία Παρασκευή και Ραφήνα. Όμως, αν με ρωτήσεις τι προτιμώ, Αθήνα ή εδώ, θα σου πω εδώ». Η Νόρα Βαλσάμη είναι μια γυναίκα που πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή. Όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν γνώριζε αν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ενώ ακόμη και τώρα η στάση της παραμένει διακριτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved