Γιάννης Δρυμωνάκος: Αποκάλυψε ποιος θα του λείψει περισσότερο από το Survivor
Showbiz

Γιάννης Δρυμωνάκος: Αποκάλυψε ποιος θα του λείψει περισσότερο από το Survivor

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος επέστρεψε στην Ελλάδα και προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και να περάσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor όμως έκανε πολλές φιλίες στο παιχνίδι επιβίωσης και σίγουρα θα του λείψουν κάποια άτομα.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν από τους παίκτες που δεν δημιούργησαν εντάσεις στην παραλία σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Πώς ήταν η επιστροφή στην Ελλάδα;

«Μπορεί να έχω φύγει, όμως, η ψυχή μου και το μυαλό μου βρίσκονται ακόμα οτον Άγιο Δομίνικο, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την έξοδο μου. Μπορεί να ήμουν εκεί μόλις δύο μήνες κι όμως οι δύο μήνες εκεί για εμάς φαίνονταν δύο χρόνια!

Ποιο άτομο από τον Άγιο Δομίνικο θα σου λείψει περισσότερο;

« Ο Νάσος σίγουρα αλλά και όλα τα παιδιά. Είναι τέτοιο το δέσιμο που έχουμε μεταξύ μας και με τα παιδιά που έφυγαν και τα είδα εδώ αμέσως μόλις επέστρεψα. Όταν περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις και στα δύσκολα στηρίζει ο ένας τον άλλον, τότε γίνεται κάτι παραπάνω από φίλος. Όταν τους είδα, είχα ένα χαμόγελο λες και είδα τους ανθρώπους μου. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, χωρίς να πει πολλά πράγματα, συνειδητοποιεί το σοκ της μετάβασης από το παιχνίδι στην πραγματικότητα. Είναι μια μοναδική εμπειρία που μένει χαραγμένη στο μυαλό σου και θα μου πάρει πολύ καιρό να συνέλθω και να επανέλθω στην πραγματικότητα»

Υπήρχε όντως τόσο καλό δέσιμο; Γιατί είχαμε την αίσθηση ότι υπήρχαν αντιπαλότητες.

«Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία αντιπαλότητα. Μέσα στο «Survivor» ήταν εύκολο να δώσεις σημασία σε πολύ μικρά πράγματα, με τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχες ασχοληθεί. Οπότε προσπαθούσα εκείνη την ώρα να βάλω στο μυαλό μου ότι είναι ένας μικρόκοσμος. Από τη στιγμή που ορισμένα πράγματα δεν θα σε πείραζαν εκτός παιχνιδιού, δεν πρέπει να σε πειράξουν και μέσα στο παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο πορεύτηκα”

Λίγο πριν από την αποχώρηση σου είδαμε τον Μιχάλη Μoυρούτσο να κάνει μια επίθεση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ο Μιχάλης έκανε μία ερώτηση στην Κωνσταντίνα, όπου καλώς ή κακώς είναι οι συνθήκες τέτοιες που θεώρησε ότι είναι σωστό να τη ρωτήσει. Δεν το κρίνω ως λάθος ή σωστό. Ήταν μια απορία που είχε ο Μιχάλης, δεν το είδα ως επίθεση προς την Κωνσταντίνο. Δεν είχε κάτι προσωπικό ο Μιχάλης απέναντι της. Μπορώ να σου πω στο 100% ότι η ερώτηση του Μιχάλη προς την Κωνσταντίνο δεν ήταν κακοπροαίρετη» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved