Γιάννης Δρυμωνάκος: Η γνωριμία με τον Αναγνωστόπουλο και οι συμβουλές που του έδωσε για το Survivor
Showbiz

Γιάννης Δρυμωνάκος: Η γνωριμία με τον Αναγνωστόπουλο και οι συμβουλές που του έδωσε για το Survivor

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος αποκάλυψε την γνωριμία του με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τις συμβουλές που του έδωσε για το Survivor

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης μίλησε για την συμμετοχή του και τι ήταν εκείνο που τον έκανε να πάρει μέρος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην καθημερινότητα του και να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα ποια είναι τα σχέδια σου;

«Θέλω να δω τους δικούς μου ανθρώπους. Να ξεχωρίσω το παιχνίδι με την πραγματικότητα και από εκεί και πέρα αφού ηρεμήσω να βάλω τα πράγματα στο μυαλό μου σε τάξη. Περιμένω και το φίλο μου τον Νάσο»

Περιμένοντας τον Νάσο, συναντήθηκες όμως και με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

«Ναι, τον Κώστα τον γνώριζα πριν από το «Survivor». Τυχαίνει να είμαστε γείτονες. Αν έχεις ζήσει αυτήν την κατάσταση, μπορείς να επικοινωνήσεις κοιτάζοντας τον άλλο στα μάτια χωρίς να πεις πολλά πράγματα. Μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον το τι έχεις περάσει και σε τι φάση είσαι αυτήν τη στιγμή»

Ο Κώστας σε είχε συμβουλέψει;

«Ναι, γενικότερα είχαμε μιλήσει. Η βασική συμβουλή του ήταν να κρατήσω το χαρακτήρα μου και να μην αλλάξω τίποτα. Και μία από τις πιο ωραίες συμβουλές που τη σκεφτόμουν μέσα στο παιχνίδι ήταν ότι «θα περάσεις δύσκολα, πιο δύσκολα από ό,τι το έχεις στο μυαλό σου, αλλά επειδή ποτέ δεν θα έχεις μια αντίστοιχη έμπειρα, δεν θα μπορέσεις να ξαναζήσεις κάτι τόσο έντονο. Ζήσε το όσο περισσότερο μπορείς»:

Τι σε τράβηξε στο «Survivor»;

«Μου αρέσει να φέρνω τον εαυτό μου στα όρια του. Ήταν κάτι που αναζητούσα από μικρός μέσα από τον πρωταθλητισμό. Όταν, τελειώνουν όλα αυτά σου λείπει το πώς θα ξαναφέρεις τον εαυτό σου σε όρια που τα ζητάει ο οργανισμός σου. Είναι αυτό που ψάχνει ο αθλητής για να τραφεί. Ζει μέσα από αυτό και έχει μάθει μέσα σε αυτό. Οπότε, αυτό ήταν που με τράβηξε και ευχαριστώ που μου δόθηκε η δυνατότητα να το ζήσω όλο αυτό» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved