Μάγκι Χαραλαμπίδου: «Του Αλέξανδρου τού αρέσει να µε βλέπει σέξι»
Showbiz

Μάγκι Χαραλαμπίδου: «Του Αλέξανδρου τού αρέσει να µε βλέπει σέξι»

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου παραδέχεται πως της αρέσει να βγαίνει σέξι προς τα έξω και αποκαλύπτει πως ο σύντροφός της Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό, ούτε βέβαια με τις σέξι φωτογραφήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν. Διαβάστε τι είπε...

Θα ήθελες να είσαι 20 ή 30;

∆εν θα ήθελα να έχω µείνει ούτε στα 20-25 ούτε στα 30-35! Ειδικά το σώµα, όταν το γυµνάζεις, µπορεί να παραµείνει πάντα νέο. Χρειάζεται προσπάθεια από µια ηλικία και µετά. Ακόµη και στις διακοπές µας µε τον Αλέξανδρο γυµναζόµαστε πολύ. ∆εν έχουµε ούτε δουλειές, ούτε υποχρεώσεις, ούτε άγχος, οπότε είµαστε πιο χαλαροί. Πραγµατικά, όταν βάζεις στο πρόγραµµά σου τη γυµναστική, είναι ένας πολύ όµορφος τρόπος ζωής. Τώρα συνειδητοποίησα ότι και ο χορός µού δίνει τροµερή ευεξία. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο χορευτής µου, ο Αλέξανδρος! Τώρα έχω δύο Αλέξανδρους στη ζωή µου! Αρεσε και σε εκείνον, γιατί του έδινε ευλυγισία και άλλα οφέλη! Χρόνο να έχουµε, να κάνουµε πράγµατα µαζί!

Σε κάποιες πόζες που «ανεβάζεις» στα social media σε απαθανατίζει ο ίδιος ο Αλέξανδρος;

Εννοείται! ∆εν έχει τέτοια κολλήµατα. ∆εν µε ζηλεύει, αντίθετα µε προτρέπει να πηγαίνω στο γυµναστήριο, να προσέχω τον εαυτό µου και τη διατροφή µου. ∆εν µπορώ επίσης να πω ότι έχω αλλάξει. Ότι ήµουν κάτι άλλο όταν µε γνώρισε και στην πορεία έγινα κάτι άλλο. Πάντα µου άρεσαν οι σέξι φωτογραφίσεις. Ακόµη κι όταν ήµουν µε τον Αλέξανδρο, έχω κάνει και «Playboy». Του αρέσει να µε βλέπει σέξι, του αρέσει να είµαι ντυµένη σέξι. Οταν φοράω ρούχα που δεν µε κολακεύουν ιδιαίτερα, µπορεί να µου το πει. ∆εν τον απασχολούν οι φωτογραφίες. Κάποια σχόλια είναι πιο πικάντικα από όσο πρέπει, αλλά δεν θέλω να µπαίνω στη διαδικασία να σβήνω σχόλια. Είναι και πολλά! Ακόµη και για µένα που είµαι µοντέρνο πλάσµα, µερικά είναι πιο σέξι από όσο θα έπρεπε.

Πού αλλού σε συναντάµε;

Είµαι στο ραδιόφωνο Music 89.2, στις 3 µε 6 κάθε µεσηµέρι, είµαι η φωνή σε πάρα πολλά προϊόντα, έχω κάποια συµβόλαια και αυτά τρέχουν. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήγα πέρυσι στο «Survivor».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved