Μυρτώ Αλικάκη: «Πολλά πράγματα θα βγουν στο φως στη συνέχεια της σειράς»
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: «Πολλά πράγματα θα βγουν στο φως στη συνέχεια της σειράς»

Για τις εξελίξεις της σειράς «Το Τατουάζ» την οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για τον ρόλο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μυρτώ Αλικάκη.

Ήταν ένας ρόλος-πρόκληση για εσάς; «Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε να κάνω αρκετή ερεύνα για τον ρόλο ώστε να καταλάβω και να μπορέσω να κάνω τη διαδρομή αυτής της γυναίκας. Ήταν για εμένα προκλητικό να το κάνω. Όλο εκείνο το διάστημα που ως Αμαλία άρχισα να επικοινωνώ αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω ακόμα ήταν για εμένα πάρα πολύ δελεαστικό υποκριτικά. Συνέβαιναν πράγματα στο μυαλό μου που δεν μπορούσα να τα εκφράσω με λόγια και μικροεκφράσεις που κάνουμε συνήθως»

Ως Μυρτώ θα διαχειριζόσασταν με τον ίδιο τρόπο τη σχέση του Θεοχάρη και της Βέρας; «Γενικά πιστεύω πως δεν μπορείς να διεκδικείς τίποτα που δεν σου ανήκει, και μόνο αν κάποιος είναι ελεύθερος να αποφασίσει μπορεί να το κάνει με καθαρό μυαλό. Μιλάμε για μια πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη. Καταλαβαίνω, όλες τις πλευρές της Αμαλίας, που από τη μία προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή της πίσω και από την άλλη η ζωή της δεν είναι ίδια και φτάνει σε ένα σημείο που σταδιακά το συνειδητοποιεί. Ξυπνά από μια κατάσταση και καλείται να αντιμετωπίσει πάρα πολλά μέτωπα, πέρα από τη σχέση της με τον Θεοχάρη»

Θα καταφέρει η Αμαλία να βγάλει την αλήθεια σε σχέση με τη Μαργκό; «Αυτό δεν μπορώ να σας το πω. Πολλά πράγματα θα βγουν στο φως, αλλά δεν μπορώ να πω σε τι βαθμό θα γίνει αυτό. Σε βάθος χρόνου δεν γνωρίζω ούτε εγώ»

Θα υπάρξει άλλος έρωτας στη ζωή της; «Προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Υποθέτω πως αν σταματήσει να είναι μαζί με τον Θεοχάρη, κάτι θα υπάρξει και στη ζωή της, αλλά δεν μπορώ να σας το πω ακόμα», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved