Ίνκα Τσαγκάρη – Τάσος Μητρόπουλος: Ανακωχή στη μνήμη της Έλενας Ναθαναήλ
Showbiz

Ίνκα Τσαγκάρη – Τάσος Μητρόπουλος: Ανακωχή στη μνήμη της Έλενας Ναθαναήλ

Τέλος στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγκάρη και στους Tάσο Μητρόπουλο και Νένα Χρονοπούλου

βάζει ο σεβασμός και των τριών στη μνήμη της αξέχαστης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου, που φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό της.

Πρόκειται για μια διαμάχη που έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων ύστερα από αλληλομηνύσεις που έγιναν. Αρχικά η Ινκα κινήθηκε νομικά κατά του συντρόφου της μητέρας της και της μετέπειτα συζύγου του Νένας Χρονοπούλου, για υπεξαίρεση αντικειμένων από το σπίτι στο χωριό Ροβιές της Εύβοιας, όπου ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ έως το τέλος της ζωής της.

Στη συνέχεια ο Τάσος Μητρόπουλος απάντησε με νομική ενέργεια εναντίον της Ινκας για συκοφαντική δυσφήμηση. Η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την είδηση για το τέλος μιας αδυσώπητης κόντρας που συζητήθηκε πολύ, δημιουργώντας μεγάλο θόρυβο. Ηταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κρυσταλλίδης, ο οποίος εκπροσωπούσε την Ινκα στην υπόθεση, αποφάσισε να γίνει εκείνος ο συνδετικός κρίκος που θα έφερνε εις πέρας το δύσκολο έργο του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ενός συμβιβασμού που αποφασίστηκε να γίνει από αγάπη και των δύο πλευρών στην πάντοτε χαμηλών τόνων σταρ Ελενα Ναθαναήλ και από σεβασμό στη μνήμη της.

«Η αγάπη μου και η ενασχόλησή μου με τα ΑμεΑ, με τα οποία ασχολείται και η Νένα Χρονοπούλου, μας έφεραν πολύ κοντά με τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να σταματήσει οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη» αναφέρει στα πρώτα λόγια του ο κ. Κρυσταλλίδης και συνεχίζει: «Η Ινκα και ο Τάσος δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη δικαστική κόντρα τους. Τα πάντα τελείωσαν. Τα έχουν βρει και όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Για χάρη της Ελενας, από σεβασμό στη μνήμη της, οι κακές στιγμές αποτελούν παρελθόν» συνεχίζει μιλώντας στην «Espresso», ανακοινώνοντας επίσημα το τέλος μιας διαμάχης που αμαύρωνε τόσο το όνομα της Ναθαναήλ όσο και αυτό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved