Τόνυ Δημητρίου-Λίνα Καλλέργη: Μένουν κάτω από την ίδια στέγη
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου-Λίνα Καλλέργη: Μένουν κάτω από την ίδια στέγη

Το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους έκαναν πρόσφατα ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου και η σύντροφός του Λίνα Καλλέργη, αφού πλέον μοιράζονται την καθημερινότητά τους κάτω από την ίδια στέγη.

Το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους έκαναν πρόσφατα ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου και η σύντροφός του Λίνα Καλλέργη, αφού πλέον μοιράζονται την καθημερινότητά τους κάτω από την ίδια στέγη. Το ζευγάρι, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισε να συγκατοικήσει, ώστε να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «4xxx4», που πρόσφατα ολοκλήρωσε τον κύκλο της, και η όμορφη σύντροφός του, η οποία εργάζεται ως διοικητικό προσωπικό σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, βρήκαν το σπίτι των ονείρων του στο κέντρο της Αθήνας και εδώ και λίγο καιρό έχουν μετακομίσει και απολαμβάνουν εκεί την ευτυχία τους.
Ηταν θέμα χρόνου να το κάνουν, αφού από τους πρώτους μήνες που ήταν μαζί ήθελαν να συγκατοικήσουν. Ο λόγος που καθυστέρησαν οφείλεται στο ότι ο Τόνυ Δημητρίου την περσινή σεζόν έπρεπε να μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο. Φέτος, όμως, δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να γίνει πράξη η επιθυμία τους να μείνουν μαζί. Ο ηθοποιός και η σύντροφός του κατάφεραν απερίσπαστοι να ψάξουν και να βρουν το σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους. Ετσι, εδώ και λίγους μήνες απολαμβάνουν την ευτυχία τους και κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον, εξαιρώντας από τον... ορίζοντά τους τον γάμο, αφού ως θεσμός φαίνεται πως δεν τους αφορά. «Δεν πιστεύω στον γάμο. Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Το έκανα για να μη στενοχωριούνται οι άλλοι», παραδέχτηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του ο Τόνυ Δημητρίου, καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις του. Τις ίδιες απόψεις, όμως, έχει και η Λίνα, η οποία δεν είναι από τις γυναίκες που ονειρεύονται νυφικά και στέφανα. Της αρκεί που έχει στο πλευρό της τον άντρα των ονείρων της και απολαμβάνει την ευτυχία στο πλευρό του. Μπορεί οι δυο τους να είναι σπιτόγατοι, όμως δεν λένε όχι και σε βραδινές εξόδους. Αλλοτε για να διασκεδάσουν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και άλλοτε για να γευτούν αγαπημένα πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα. Πριν από μερικά βράδια, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι να απολαμβάνουν ένα δείπνο για δύο, δείχνοντας πολύ χαλαροί και ευδιάθετοι. Εκείνος την κοιτούσε με τρυφερότητα και εκείνη έγερνε στην αγκαλιά του δείχνοντας πραγματικά χαρούμενη. Άλλωστε, ο έρωτας δεν κρύβεται...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved