Μιχάλης Μαρίνος: «Έχω έντονες αναμνήσεις από την Κύπρο»
Showbiz

Μιχάλης Μαρίνος: «Έχω έντονες αναμνήσεις από την Κύπρο»

Με συγκίνηση και μνήμες από την παιδική του ηλικία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μιχάλης Μαρίνος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δεσμούς του με την Κύπρο και συγκεκριμένα για την πρώτη φορά που επισκέφθηκε το Βαρώσι, όπου είναι το πατρικό του!

Δεν σου έλειψε κάτι, όταν ήσουν μικρός;
«Μόνο το σπίτι μου, με την έννοια ότι μετακόμισα στην Ελλάδα στα εννέα μου χρόνια από την Κύπρο. Μεγάλωσα με τους γονείς μου στην Ελλάδα, αλλά οι παππούδες, οι θείοι και το σόι μου είναι στην Κύπρο. Η Κύπρος μού έλειψε πολύ, αν και πήγαινα τα καλοκαίρια – ακόμα με θυμάμαι να παίζω στην ασβεστωμένη αυλή της γιαγιάς με τους φίλους μου. Στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο εύκολο αυτό… Έχω έντονες αναμνήσεις από την Κύπρο! Μεγάλος πια πήγα στο πατρικό μας, στην Αμμόχωστο, στο Βαρώσι. Τι να σου πω… Ίσως η πιο συγκινητική εμπειρία της ζωής μου!»

Ακόμα συγκινείσαι όταν μιλάς γι’ αυτό…
«Ναι… Όταν πήγα πρώτη φορά, ήμουν μεγάλος. Είχα, μάλιστα, οπλίσει τον εαυτό μου με αυτοσυγκράτηση κι έλεγα πως δεν θα κλάψω. Είδα τα συρματοπλέγματα, το σπίτι, τα πάντα. Λίγο πιο δίπλα ήταν η παραλία που κάναμε μπάνιο. Επειδή ήταν καλοκαίρι, είπα να κάνω μια βουτιά… (συγκινείται). Όταν βούτηξα στη θάλασσα του Βαρωσιού, έβαλα τα κλάματα! Ξέσπασαν μέσα μου όλες οι αναμνήσεις, ήταν καταιγιστικό όλο αυτό, με υπερέβη κατά πολύ το συναίσθημα. Επισκέπτομαι την Κύπρο κάθε χρόνο, όσο πιο συχνά γίνεται. Είναι η πατρίδα μου! Βλέπω τους συγγενείς μου, τους φίλους μου…», είπε στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved