Κόρη Τζένης Βάνου: «Η μοναξιά τη στενοχωρούσε και ο καρκίνος βρίσκει ανθρώπους που στεναχωριούνται»
Showbiz

Κόρη Τζένης Βάνου: «Η μοναξιά τη στενοχωρούσε και ο καρκίνος βρίσκει ανθρώπους που στεναχωριούνται»

Η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου μίλησε για το πώς ήταν η μεγάλη τραγουδίστρια σαν μητέρα.

Πώς είναι να έχεις μαμά την Τζένη Βάνου;

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ήταν ένας θρύλος στην ελληνική μουσική. Φυσικά και ήταν. Μαζί της ένιωθα κι εγώ ξεχωριστή. Επειδή ήμουν κόρη της, όλοι μου φέρονταν καλά και αυτό μου άρεσε. Όπως μου άρεσε σαν παιδάκι να είμαι δίπλα της. Όταν έλεγε «Από δω η κόρη μου», ένιωθα πριγκίπισσα. Από μικρή που ήμουν, ήταν το είδωλο μου. Είχα δει την λατρεία του κόσμου και την λάτρευα κι εγώ. Έχω δουλέψει και σε λαϊκά μαγαζιά που είχαν κονσομασιόν, εμένα με κοιτούσαν διαφορετικά. Πέρα του ότι ήμουν κόρη της Βάνου, ήταν και το στιλ μου πιο σοβαρό. Δεν ταίριαζα σε αυτούς τους χώρους. Θεωρώ ότι είχα την αξιοπρέπεια μου και το κέρδιζα αυτό. Έχω δει και κοπέλες που υπέφεραν από συμπεριφορές μαέστρων και καταστηματαρχών.

Το γεγονός ότι η μαμά έβγαζε όλα όσα πέρασε στην δημοσιότητα, σον άρεσε;

Δε μ’ ενοχλούσε. Ενοχλήθηκα προς το τέλος που άρχισαν να μιλάνε για τα προβλήματα της μαμάς μου.

Με τον μπαμπά τι σχέσεις υπάρχουν;

Δεν ζει. Έφυγε όταν ήμουν δύο χρονών, τον βλέπαμε ελάχιστα γιατί ήταν αδιάφορος. Τον λάτρευα, αλλά είχα συνηθίσει να ζω χωρίς αυτόν.

Προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της;

Είχε δεκάξι χρόνια σχέση με κάποιον από Θεσσαλονίκη. Ήταν ο πατριός μου, άσχετα αν δεν είχαν παντρευτεί. Ερχόταν Σαββατοκύριακα και γιορτές κι έμενε μαζί μας. Χώρισε μαζί του όταν ήμουν 18 και από τότε δεν ξανάκανε κάτι. Ήταν λίγο άτυχη σε αυτό τον τομέα. Σαν νέα, έζησε τα πάθη της και τους μεγάλους της έρωτες. Μεγαλώνοντας, χρειάζεσαι περισσότερο τη συντροφικότητα. Στεναχωριόμουν πολύ γι' αυτό.

Πιστεύεις ότι ήταν επιλογή της να συνεχίσει την ζωή της μόνη;

Όχι. Θα ήθελε να είναι με κάποιον. Υπήρξε τότε ένας έρωτας που δεν ευδοκίμησε και τελικά έμεινε μόνη της.

Θα ήθελες να την δεις με κάποιον.

Η μοναξιά είναι ένας από τους λόγους της στεναχώριας της. Κι ο καρκίνος βρίσκει ανθρώπους που στεναχωριούνται πολύ. Η μαμά πέρασε πολλά σαν παιδί, μετά με τα πάθη και τους έρωτές της ζούσε το δράμα και τα τελευταία χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες στεναχώριες της ήταν ότι πια δεν ήταν αυτό που ήταν παλιά. Και η φωνή είχε χαθεί και τα λεφτά.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved