Κόρη Τζένης Βάνου: «Η μητέρα μου αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της κι αυτό της είχε στοιχίσει»
Showbiz

Κόρη Τζένης Βάνου: «Η μητέρα μου αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της κι αυτό της είχε στοιχίσει»

Η Αθηνά Ρηγοπούλου μίλησε για τη μητέρα της, Τζένης Βάνου και την περιουσία της.

Λέγανε πως πέθανε αρκετά φτωχή. Είχα ακούσει που είπες ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά.

Η μαμά πήρε ένα τεράστιο, καταπληκτικό σπίτι το 1981. Αναγκάστηκε να το πουλήσει για να ξεχρεώσει τα δάνεια και αυτό της στοίχισε ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι αναγκάστηκε να το πουλήσει. Αλλά από τα χρήματα που μείνανε, ζούσε. Άνοιξε και το μίνι μάρκετ, αλλά δεν πήγε καλά και το έκλεισε. Η μαμά δεν είχε, κολλήσει ποτέ ένσημα, δεν είχε ΙΚΑ. Δεν είχε σύνταξη, ούτε είχε βάλει κάτι στην άκρη. Έβγαλε λοιπόν μια τιμητική σύνταξη, αυτή που βγάζουν στους καλλιτέχνες. Αυτό φάνηκε σαν ελεημοσύνη. Δεν είχε κάποιον δίπλα της να την βοηθήσει και να την συντηρήσει, ούτε εμείς, τα παιδιά της μπορούσαμε να την βοηθήσουμε πολύ. Ήταν χαρούμενη που κατάφερε να βγάλει αυτή τη σύνταξη. Την πήρε 7 ή 8 μήνες. Μετά πέθανε.

Πώς αισθάνθηκες με την αρρώστια της;

Άστα. Είχαμε πολλές κόντρες σαν γυναίκες, ιδιαίτερα στην εφηβεία μου. Άσχετα αν καλλιτεχνικά τη λατρεύω, σαν χαρακτήρες δεν ταιριάζαμε απόλυτα. Ήταν δύσκολος άνθρωπος σε κάποια πράγματα. Απαιτητική και σκληρή. Μπορεί να την κατηγορούσα για κάποια πράγματα αλλά από τότε που την έχασα λέω: «Τι ηλίθια που ήμουν. Έκανε κάποια λάθη στη ζωή της, αλλά εσύ είσαι τέλεια». Πραγματικά την έχω θεοποιήσει. Τελικά φτάνουμε να εκτιμάμε κάποια πράγματα πιο μετά. Πέρασε πολλά, τα ήξερα, αλλά είχα τους θυμούς μου. Είχα και τα δίκια μου και θύμωνα. Δεν μ' ένοιαζε να την δικαιολογήσω. Τώρα. δικαιολογώ τα πάντα. Έφυγε άσχημα η κακομοίρα. Υπέφερε.

Δεν άξιζε αυτό σε έναν τέτοιο άνθρωπο, γιατί γενικά υπέφερε στη ζωή της.

Υπέφερε και από πολλούς ανθρώπους δίπλα της. Είχε πολλά λαμόγια δίπλα της.

Στη δουλειά;

Ερωτικά. Δεν θέλω να εμβαθύνω σ’ αυτό, αλλά οι άντρες που είχε δίπλα της, την εκμεταλλεύτηκαν πολύ άσχημα.

Ήταν ευαίσθητη;

Πολύ και δεν το έβλεπε δυστυχίας. Όλα όμως σε αυτή τη ζωή, γίνονται για κάποιο λόγο. Θέλω όμως να πιστεύω) ότι πήρε και πολλή χαρά στη ζωή της. Πήρε αγάπη, έκανε πάντα αυτό που ήθελε. Ήταν περήφανη ακόμα και για τα λάθη της, επειδή τα αποφάσιζε μόνη της.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved