Ηθοποιός του Τατουάζ ζει θυελλώδη έρωτα με συμπρωταγωνιστή της!
Showbiz

Ηθοποιός του Τατουάζ ζει θυελλώδη έρωτα με συμπρωταγωνιστή της!

Κανείς δεν γνώριζε ότι έχει γεννηθεί ένας θυελλώδης έρωτας ανάμεσα σε ηθοποιό που παίζει στο Τατουάζ και τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο! 

Ο λόγος για τον Θανάση Πατριαρχέα που ενώ µέχρι πρόσφατα απολάµβανε την ελευθερία του έπειτα από έναν έντονο χωρισµό, το τελευταίο διάστηµα φέρεται να ζει µια παράφορη σχέση µε τη γοητευτική Τατιάνα Μελίδου, που είδε τις µετοχές της να ανεβαίνουν εξαιτίας της συµµετοχής της στην επιτυχηµένη σειρά του Alpha «To τατουάζ».

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί γνωρίζονταν από παλιά, ήρθαν όµως πολύ κοντά όταν τους επέλεξε η Σοφία Φιλιππίδου να παίξουν στην «Ιστορία του πρίγκιπα της Κούµπα Τάντι», που ετοιµάζει για το θέατρο «Αθηνών». Από τις πρώτες πρόβες υπήρξε ανάµεσά τους µια έντονη χηµεία, η οποία έδωσε τη θέση της σε ένα ζωηρό φλερτ. Οι δυο τους δεν άργησαν να αφεθούν σε έναν παράφορο έρωτα, που µοιάζει ολοένα να δυναµώνει. Είναι µαζί στις πρόβες, ενώ µαζί περνούν και πολλά βράδια της εβδοµάδας, παρά το απαιτητικό τους πρόγραµµα. Εκείνη έχει εντατικά γυρίσµατα για την τηλεοπτική σειρά και εκείνος µοιράζει τον επαγγελµατικό του χρόνο ανάµεσα στις παραστάσεις για τους «Θεούς του Ολύµπου» της Κάρµεν Ρουγγέρη και στις πρόβες για την «Επίκληση της γοητείας», που ετοιµάζει η Ρούλα Πατεράκη για το «Θησείον». Για το καλοκαίρι έχει κλείσει στις άκρως υποσχόµενες «Εκκλησιάζουσες» που θα παρουσιάσει ο Αλέξανδρος Ρήγας ανά την Ελλάδα. Σύμφωνα με τη Real, όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως, αν και είναι έντονες και ισχυρές προσωπικότητες, είναι πολύ ταιριαστοί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved