Τάκης Ζαχαράτος: «Είχα κόμπλεξ κατωτερότητας»
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Είχα κόμπλεξ κατωτερότητας»

Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει γνωρίσει την επιτυχία και έχει καταχειροκροτηθεί από το κοινό. 

Ωστόσο, δεν διστάζει ν' αποκαλύψει πως είχε κόμπλεξ κατωτερότητας και ότι πήγε σε ειδικό προκειμένου να το ξεπεράσει.

Τι είναι το χειροκρότημα για σένα;

«Η επιβεβαίωση ότι καλά αποφάσισα, αλλά είναι και αγάπη. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να εισπράξει την αγάπη, ίσως από κόμπλεξ κατωτερότητας, από ανασφάλεια, ότι δεν αξίζω την αγάπη. Το κοινό με το χειροκρότημα του με έκανε ν’ ανοίξω, έσπασε τα μπλοκαρίσματα που είχα μέσα μου και με έκανε να καταλάβω»

Είχες κόμπλεξ κατωτερότητας;

«Ναι, είχα κόμπλεξ κατωτερότητας, ότι δεν αξίζω τη αγάπη, ποιος θα με αγαπήσει εμένα. Ναι, πολλά τέτοια. Αλλά με την ωριμότητα, με την ψυχανάλυση που έκανε με ειδικό…Αυτό το έκανα με τον Ανδρέα Βουτσινά, ο οποίος μου τον σύστησε, όταν δουλέψαμε μαζί. Μου είχε πει ότι πρέπει να το κάνω για να ξέρω μετά από τόσους ρόλους που επιστρέφω. Με τους ρόλους είναι εύκολο να κρατάς στοιχεία από αυτούς και να μπερδεύεσαι»

«Πρώτα θα ήθελα να έρθει μια παγκόσμια ηρεμία και μετά θα ήθελα έναν άνθρωπο, μια αγκαλιά που θα με χωρούσε, θα απολάμβανα το ότι τρυπώνω εκεί μέσα, σε μια ωραία σχέση, ισάξια και ουσιαστική, με κατανόηση, σεβασμό, αγάπη, τρέλα, γέλιο. Θα ήθελα ένα ώμο ν’ ακουμπήσω» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved