Ελευθερία Ρήγου: «Ότι έχω κάνει, έχει γίνει με ιδρώτα, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα»
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: «Ότι έχω κάνει, έχει γίνει με ιδρώτα, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα»

Η Ελευθερία Ρήγου έχει μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους που βίωσε κατάθλιψη και που πήρε πολλά κιλά. 

Η ηθοποιός μίλησε για τους εθισμούς της, αποκάλυψε εάν έχει «καβαλήσει καλάμι» και εάν είχε «βύσμα» στη δουλειά της.

Υπήρξε χρονική περίοδος που λειτουργούσες για το «εγώ» και όχι για το «εμείς»;

«Είμαι χαρακτήρας που όταν είμαι στα «κάτω» μου, προσπαθώ να δίνω περισσότερα απ’ όσα μπορώ, ακόμα και από το υστέρημα μου, ίσως γιατί θέλω να εισπράξω περισσότερα; Το έχω ανάγκη και σκέφτομαι ότι ήμουν στη θέση αυτή, θα ήθελα να μου κάνουν το ίδιο. Όταν είμαι καλύτερα, ίσως κάνω οικονομία δυνάμεων. Αν είχα «καβαλήσει καλάμι;»

Το είχες κάνει;

«Κάνοντας αυτοκριτική, θα σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ «καβαλημένο καλάμι», έριχνα πιο κάτω τον εαυτό μου, απ’ ότι λένε ότι άξιζα ή ότι έπρεπε να αποτιμήσω τον εαυτό μου»

Βίωσες αδικία;

«Υπάρχουν πολλές αδικίες στη δουλειά μας. Δεν είναι θέμα δικαιοσύνης, είναι και αξιοκρατίας. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων, είναι και θέμα «βυσμάτων» πολλά»

Είχες «βύσμα»;

«Βύσμα» δεν είχα ποτέ. Ότι έχω κάνει, έχει γίνει με ιδρώτα, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Κόβω το δεξί μου χέρι γι’ αυτό που σου λέω, δεν μου έχει χαριστεί τα έχω κάνει όλα μόνη μου»

Αντιμετώπισες κάποιον εθισμό στη ζωή σου;

«ιδιαίτερο όχι. Ενδεχομένως κάποια πράγματα με μικρούς εθισμούς, όπως υπήρχε στιγμή που έπινα πολύ ένα αναψυκτικό με χαμηλές θερμίδες. Εθισμοί μπορεί να είναι πολλά πράγματα στη ζωή μας, όπως το φαγητό ή το να τρώμε για να κρύψουμε άλλα πράγματα που αισθανόμαστε. Έτσι, ταΐζουμε τον εαυτό μας , για να μη νιώσουμε άλλα πράγματα» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved