Ελευθερία Ρήγου: «Ότι αισθανόμαστε πρέπει να το εκφράζουμε»
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: «Ότι αισθανόμαστε πρέπει να το εκφράζουμε»

Η Ελευθερία Ρήγου έχει βρει ξανά τον εαυτό της και έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ηθοποιός αφήνει στο παρελθόν τις δύσκολες μέρες και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Τι κάνεις αυτό τον καιρό;

«Βρίσκομαι σε δυο θεατρικούς χώρους, στο θέατρο «Ήβη» με την παιδική παράσταση « Το χρυσό αρισμαρί» σε σκηνοθεσία και συγγραφή της Κέλλυς Σταμουλάκη. Τα παιδιά είναι υπέροχο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό κοινό. Θα πάμε περιοδεία σε νησιά, όπως σε πολλά μέρη της Ελλάδας, μέχρι το Σεπτέμβριο. Μαέστρος μας είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Είμαι και στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» στο έργο «Δουλειές με φούντες» σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου και σε κείμενο Χάρη Μπόσινα»

Είσαι σ’ ένα συνεχές τρέξιμο;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά δεν είναι τόσο άσχημο αυτό, γιατί στη δουλειά μας είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι πονάνε τα πόδια μου και χρειάζεται απόθεμα ψυχικής ενέργειας»

Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που στάθηκαν δίπλα σου;

«Οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά ήταν πάντα εκεί σταθεροί, όποτε τους αναζήτησα, γιατί εγώ είμαι εκείνη που απομακρύνομαι και επανέρχομαι πάλι. Θεωρώ ότι είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτά που έχουμε και που μας συμβαίνουν. Έχω εισπράξει την αγάπη των φίλων μου»

Έχεις δώσει όση αγάπη έχεις εισπράξει;

«Προσπαθώ και θέλω να δίνω κι άλλο, όσο μπορώ περισσότερο, είμαι δοτικός άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που έχω ενοχές, γιατί δεν δίνω όση αγάπη παίρνω. Όταν είμαι κουρασμένη, όταν δεν έχω ενέργεια, μπορεί να μη δίνω όση αγάπη θα ήθελα , αλλά το πιστεύω, γιατί δεν ξέρεις πότε θα είναι η τελευταία στιγμή που θα δούμε τον άλλο. Πρέπει να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας»

Σου έχει μείνει κάτι απωθημένο από το παρελθόν για άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβες να εκφράσεις την αγάπη σου;

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχει μείνει απωθημένο, όχι να μου καίει τα σωθικά και να το φέρνω βαρέως, αλλά πιστεύω πως ότι αισθανόμαστε πρέπει να το εκφράζουμε. «Έφυγε» μια αγαπημένη μου φίλη, παλιά ηθοποιός. Δεν πρόλαβα να της εκφράσω την αγάπη και τα συναισθήματα μου για εκείνη» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved