Νάταλι Κάτερ:«Με τον Δώρο χωρίσαμε λόγω έλλειψη επικοινωνίας»
Showbiz

Νάταλι Κάτερ:«Με τον Δώρο χωρίσαμε λόγω έλλειψη επικοινωνίας»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Cosmowoman» έδωσε η χορεύτρια και πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη, Νάταλι Κάτερ.

Η χορεύτρια μίλησε για τον Δώρο, το λόγο χωρισμού τους αλλά και για τη συμμετοχή του στο Power of love.

- Είναι γνωστό πως η κόρη σου είναι καρπός του έρωτα σου με τον Δωρο Παναγίδη που συμμετέχει στο «Power Of Love». Πως είναι η σχέση σας και γιατι χωρίσατε;

«Η σχέση μου με τον Δώρο είναι φιλική σε γεννικές γραμμές. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου, είναι παιδί και των δύο μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Χωρίσαμε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια λόγω έλλειψης επικοινωνίας».
-Πως τον βρίσκεις στο τηλεπαιχνίδι; Τον βλέπεις;

«Ο Δώρος στο παιχνίδι αυτό έχει βρει το καλούπι του. Δηλαδή είναι αυτό που του άρεσε πάντα. Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και πιστεύω πως τα καταφέρνει. Όταν τύχει τον βλέπω»
-Μια από τις σχέσεις σου που έγινε επίσης γνωστή ήταν αυτή με τον Κώστα Σόμμερ. Πως προέκυψε και γιατί χωρίσατε τελικά;

«Η γνωριμία μας με τον Κώστα προέκυψε όταν έμενα Αθήνα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί όπου ο ίδιος με πλησίασε και κάπως έτσι αυτή η γνωριμία κατέληξε σε ένα δεσμό που διήρκεσε αρκετό καιρό. Για μένα ο Κώστας θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απλός, έξυπνος με χιούμορ και ευαισθησίες. Τώρα το πως προέκυψε ο χωρισμός, λίγο οι επαγγελματικές δραστηριότητες εκείνο το διάστημα, που μας ήθελαν σε διαφορετικές χώρες αυτός Ελλάδα εγώ Αμερική έφεραν την απόσταση…Πλέον διατηρούμε φιλικές σχέσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved