Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα νέα της τραγούδια και η ιδιαίτερη ιδέα
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα νέα της τραγούδια και η ιδιαίτερη ιδέα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσιάζει το νέο της album με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω» που δημιουργήθηκε πάνω σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα...

Ο νέος δίσκος της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω», περιλαμβάνει 11 τραγούδια που τα έχουν γράψει όλα τραγουδιστές που είναι και τραγουδοποιοί! Στο album υπάρχει μεταξύ των υπόλοιπων τραγουδιών υπάρχει το «Επειδή με ξέρω» και το ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τίτλο «Λάθος μου» , όπου έχουν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο αλλά και στις ψηφιακές πλατφόρμες και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η Νατάσσα δημιούργησε ένα album για πρώτη φορά σε δική της παραγωγή με την αμέριστη βοήθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου. Σε αυτή την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα βρούμε τραγούδια που έχουν γράψει τη μουσική αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως: Νίκος Βέρτης, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και Γιώργος Σαμπάνης. Ενώ τους στίχους υπογράφουν καταξιωμένοι στιχουργοί όπως: Όλγα Βλαχοπούλου, Γιούλα Γεωργίου, Νίκος Γρίτσης, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και Γιώργος Τσοπάνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved