«Εδώ και 2 χρόνια δεν κάνω θέατρο επειδή δεν με φωνάζουν»
Showbiz

«Εδώ και 2 χρόνια δεν κάνω θέατρο επειδή δεν με φωνάζουν»

Είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο θεατρικό σανίδι. 

Τα τελευταία χρόνια απέχει, αλλά δεν είναι δική του επιλογή.

Θα ξανάρθει η επιθεώρηση;

«Το έγραψα και στο βιβλίο μου. Φεύγοντας ο Σωτήρης Μουστάκας, πήρε μαζί του και την επιθεώρηση. Ήταν ο νούμερο ένα σε αυτό και ο πιο ακριβοπληρωμένος. Το άξιζε, γιατί ήταν σπουδαίο ταλέντο. Τώρα ποιοι να παίξουν;»

Δεν υπάρχουν ταλέντα;

«Φυσικά. Νέα παιδιά που και παίζουν, χορεύουν, τραγουδάνε. Αλλά ποιος θα είναι ο κράχτης που θα φέρει μέσα τον κόσμο; Δεν το ρισκάρουν όμως οι επιχειρηματίες. Μου είχε πει επιχειρηματίας, «Κλείνω τον Μουστάκα, κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Θα έχω θίασο». Αυτό συνέβαινε και με τον Στάθη Ψάλτη. Ο μόνος που κάνει επιθεώρηση, αν το πούμε έτσι, γιατί εγώ το λέω διασκεδαστικό θέαμα είναι ο Μάρκος Σεφερλής»

Πιο πολύ ηθοποιός ή γράψιμο;

«Ηθοποιός, 43 χρόνια σανίδι. Δεν μπορώ να το βγάλω από το πετσί μου. Κι εδώ και δυο χρόνια που δεν κάνω θέατρο, επειδή δεν με φωνάζουν, μου λείπει πάρα πολύ»

Γιατί δεν σας φωνάζουν;

«Δεν είμαι εγωιστής, ούτε υπερόπτης, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε πόρτες, Φέτος, είχα την τύχη να με φωνάξει η Βάσια Παναγοπούλου στο «Χυτήριο», για το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ». θα έπαιζα έναν σπουδαίο ρόλο σε μια εκπληκτική παράσταση. Είχα όμως δώσει τον λόγο μου σε μια άλλη κυρία, να κάνουμε ένα αξιόλογο παιδικό θέατρο. Κι όταν δώσω τον λόγο μου, τον κρατάω. Έτσι έχασα την ευκαιρία και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

Σαν άνθρωπος είστε περίεργος;

«Ιδιότροπος; Όχι. Αλλά αν με φωνάξει κάποιος και ο ρόλος δεν μου αρέσει, δεν θα πάω. Από τη στιγμή μάλιστα που πια δεν πληρώνουν. · Στο «Βαφείο» που έπαιξα δυο χρόνια στον «Βασιλιά Ληρ» τον δεύτερο ανδρικό ρόλο, γέμιζε η ψυχούλα μου.-Παίζαμε τριήμερο, Παρασκευή, Σάββατο. Κυριακή και ήμασταν τυχεροί. Πίστεψε με, δεν μ' ένοιαξε καθόλου το οικονομικό. Η είσπραξη ήταν μοιρασμένη. Να πληρωθεί η αίθουσα, ο ηλεκτρολόγος, κι ό,τι έμενε, το μοιραζόμασταν. Ήρθε βραδιά που πήρα 1.80»

Γέμιζε η ψυχή, αλλά η τσέπη ήταν άδεια

«Δυστυχώς έτσι είναι πλέον» είπε στο Χάι ο Γιώργος Γεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved