Showbiz

Τζούλι Τσόλκα: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης

Επί τέσσερα χρόνια η Τζούλι Τσόλκα κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο».

Έχει υπάρξει στιγμή που να το αναπολεί; «Επειδή δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τελειώσαμε, δεν το έχω αναπολήσει ακόμα. Ξέρω, όμως, ότι στα χρόνια που θα έρθουν σίγουρα θα ανατρέξω στις μέρες του «Μπρούσκο». Άλλωστε, ήταν πολλές οι καλές στιγμές»

Έχει διατηρήσει επαφές δεδομένου του «οικογενειακού» κλίματος που έβγαζαν προς τα έξω; «Δημιουργήσαμε τόσο ωραίο και φιλικό κλίμα μεταξύ μας που εννοείται ότι κρατάμε επαφές, όσο το επιτρέπουν τα διαφορετικά προγράμματα μας. Μερικοί εξ αυτών είναι η Ελένη Βαΐτσου, ο Αλέξανδρος Παρίσης, η Τζόυς Ευείδη, η Στέλλα Κωστοπούλου, ο Μανώλης Κλωνάρης, η Φιόνα Γεωργιάδη κ.ά»

Έμεινε συνειδητά εκτός τηλεόρασης ή δεν προέκυψε κάποια πρόταση; «Προτάσεις προέκυψαν, ήθελα όμως να μείνω για έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης γιατί ήταν τόσο έντονο όλο αυτό που έζησα με το «Μπρούσκο» που ένιωσα την ανάγκη να ξεκουραστώ και να αφήσω πίσω τη «Βασιλική». Με εκφράζει ως ηθοποιό η τηλεόραση και ευελπιστώ σε μια ενδιαφέρουσα μελλοντική συνεργασία», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved