Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κι εγώ είμαι λάτρης του ρίσκου»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κι εγώ είμαι λάτρης του ρίσκου»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα θέατρα αλλά και για το ρίσκο που κάθε τόσο παίρνουν οι θεατρικοί παραγωγοί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τα θέατρα, έτσι; Πολλά δεν πήγαν καλά...

«Για μένα δεν έχει σημασία αν κάποιο θέατρο πάει καλά ή δεν πάει, αλλά να υπάρχει πολυ¬φωνία. Κάθε παράσταση διαγράφει την πορεία της. Ωστόσο, αν μια παράσταση δεν πάει καλά, και πάλι κέρδος είναι. Γίνεται μια έρευνα, ένα πολιτιστικό γεγονός»

Δεν είναι ρίσκο για έναν παραγωγό; «Το θέατρο δεν έχει ποτέ «συνταγή» για το αν θα πετύχει ή όχι. Και για αυτό αξίζει ένα «μπράβο» στους παραγωγούς που παίρνουν αυτά τα ρίσκα. Ο Έλληνας παραγωγός δεν υποστηρίζεται από πουθενά, θεωρώ τη θεατρική παραγωγή... βίτσιο»

Παρ' όλα αυτά, ασχολείστε και εσείς με τη θεατρική παραγωγή... «Κι εγώ είμαι λάτρης του ρίσκου (γέλια). Δεν συνηθίζω να κάνω αυτή τη δουλειά για να κάνω καταθέσεις. Για μένα το χρήμα είναι ένα χαρτί με τυπωμένα νούμερα και πρέπει να ανακυκλώνεται. Όπως μπαίνει στην τσέπη, να βγαίνει για να καταθέσεις εσύ ως όραμα», λέει ο ίδιος στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved