Γκέλυ Γαβριήλ: «Δεν πήρα ποτέ τίποτα στα σοβαρά»
Showbiz

Γκέλυ Γαβριήλ: «Δεν πήρα ποτέ τίποτα στα σοβαρά»

Η Γκέλυ Γαβριήλ κατάφερε να ξεχωρίσει στην υποκριτική παρά το γεγονός ότι όταν ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα υπήρχαν ακόμα μεγαθήρια του θεάτρου. 

Αν και την θεωρούσαν sex symbol η ίδια δεν το «πούλησε» ποτέ αυτό.

Πώς σε αντιμετώπιζαν οι παλαιότεροι ηθοποιοί; Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν ξεκίνησες, ζούσαν ακόμη μεγαθήρια του θεάτρου...

«Με τους άντρες δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Αντίθετα, με τις γυναίκες πέρασα πολλά. Έχω πάθει τα απίστευτα: Μου έχουν κλέψει και σκίσει ρούχα για να μην μπορώ να βγω στην παράσταση. Μέχρι και αίματα βρήκα στα ρούχα μου... Το τελευταίο μού συνέβη σε παράσταση με τον Θάνο Λειβαδίτη, στην οποία, μάλιστα, φορούσα μια κατάλευκη τουαλέτα»

Και τι έκανες; Βγήκες στην παράσταση;

«Ναι, με τα ρούχα που είχα πάει στο θέατρο. Δεν μασάω εγώ...»

Έμαθες ποτέ ποιος σου τα έκανε όλα αυτά;

«Οχι, γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ περαιτέρω. Κι ίσως αυτό να ενοχλούσε πιο πολύ, γιατί έβλεπαν ότι δεν τραβάω και κανένα ζόρι...»

Μπράβο ψυχραιμία!

«Η αλήθεια είναι πως δεν πήρα ποτέ τίποτα στα σοβαρά απ’ όλα όσα γίνονταν στα παρασκήνια. Μιλάω για συκοφαντίες και για όλα εκείνα που συμβαίνουν από τους λεγόμενους κακούς συναδέλφους. Μάλιστα, σε μια παράσταση είχα... πόλεμο από δύο γνωστούς ηθοποιούς, οι οποίοι στη σκηνή δεν μου έλεγαν τις ατάκες τους για να συνεχίσω και να πω τις δικές μου, με σκοπό να κομπλάρω και να τα χάνω. Έλα, όμως, που δεν τα έχανα και απαντούσα ανάλογα»

Αν καταλαβαίνω καλά, θα πρέπει να αντιμετώπισες πολλές δυσκολίες στον χώρο...

«Πάρα πολλές! Αλλά δεν εγκαταλείπω ποτέ τον αγώνα. Αγωνίζομαι μέχρι τελικής πτώσεως» είπε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved