Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είχα κάνει τα λάθη μου και θα ξανακάνω»
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είχα κάνει τα λάθη μου και θα ξανακάνω»

Η παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους. 

Η ίδια εξήγησε ότι δεν πήγε για να κερδίσει. Ήθελε να ζήσει την εμπειρία και αυτό έκανε χωρίς να την απασχολούν οι κάμερες και το πως φαίνεται.

«Σε καμία περίπτωση δεν με φαντάστηκα νικήτρια. Και δεν ήμουν και ανταγωνιστική με τους συμπαίκτες μου. Συναγωνιζόμουν. Κάθε μέρα ήθελα να είμαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Φοβήθηκα όλα τα άλλα εκτός από τον εαυτό μου. Δεν είχα κανένα πλάνο, δεν πήγα με business plan στο παιχνίδι. Στη ζωή μου λειτουργώ αυθόρμητα. Πολλές φορές ξεχνούσα τις κάμερες. Θυμάμαι που ρώτησα μια μέρα τον Νάσο: "Το γράφουμε όλο αυτό σε κάμερες; Δεν το ζούμε μόνο;". Η επιβίωση στο νησί σε συνεπαίρνει. Σε απασχολούν άλλα πράγματα, όχι να κάνεις το καλό πλάνο στην κάμερα ή το καλό μαλλί. Δε με απασχολούσε πώς είναι τα μαλλιά μου ή πώς θα κάτσω για να μη φαίνομαι χοντρή. Ξέρεις όμως κάτι; Εγώ έτσι ήμουν πάντα. Δεν άλλαξα για το «Survivor». Είχα κάνει τα λάθη μου, όπως τα έχουμε κάνει όλοι. Και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Και θα ξανακάνω λάθη. Δεν θέλω να το ανοίξω παραπάνω. Ότι έγινε, έγινε» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Πλέον λαμβάνω θετικά βλέμματα. Χαμόγελα. Αναγνωρίσιμη ήμουν, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει αυτή την αποδοχή ή δεν είχα δει γαλήνια πρόσωπα να με κοιτούν, να θέλουν να μου μιλήσουν. Παλιότερα υπήρχε καχυποψία από την πλειοψηφία των ανθρώπων. Αυτό είναι το βραβείο μου. Αυτή είναι νίκη μου. Νιώθω το ίδιο συναίσθημα που αισθανόμουν όταν νικούσα στις δοκιμασίες για την ομάδα μου. Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντική η άποψη καθενός Κάνουμε όμως μια δουλειά με έκθεση. Δεν μπορούμε να αρέσουμε ή να είμαστε αγαπητοί σε όλους. Ποτέ δεν θα γίνει αυτό. Σίγουρα παίζει ρόλο ποιος λέει καθετί. Από κει και μετά, καλή καρδιά. Έχω πολύ καλή διάθεση και δεν θέλω να την ξοδέψω σε κάτι που θα με στενοχωρήσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved