Χρήστος Νικολόπουλος: «Όταν έχει κάτι επιτυχία, είναι καλά να σταματάς στο πικ»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Όταν έχει κάτι επιτυχία, είναι καλά να σταματάς στο πικ»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος κάνει επιτυχημένες συνεργασίες και είναι υπερήφανος γι' αυτό. 

Ο μουσικοσυνθέτης μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής, έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην καριέρα του και γνωρίζει πολύ καλά πότε κάποιος πρέπει να σταματήσει.

Πως είστε αυτόν τον καιρό;

«Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εμφανίσεις μας στο «Περιβόλι του ουρανού», που ήμασταν και πέρυσι. Με μικρές αλλαγές φέτος, πάντα με την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ασπασία Στρατηγού. Λόγω επιτυχίας, θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Όταν έχει επιτυχία κάτι, δεν μπορείς να το χαλάσεις»

Αν κάτι είναι στο πικ της επιτυχίας, πρέπει να παραμείνει μέχρι να εξαντληθεί;

«Ό,τι έχει επιτυχία το επαναλαμβάνουμε με κάποιες μικρές ανανεώσεις προσώπων. Όταν έχει κάτι επιτυχία, είναι καλά να σταματάς στο πικ. Από την άλλη μεριά, είναι και δύσκολο στις εποχές που διανύουμε, όταν κάτι είναι επιτυχημένο, να το σταματήσει. Καλά είναι να σταματά3 όταν είναι στην κορυφή του, γιατί μετά αρχίζει η «κοιλιά», αρχίζουν τα σχόλια, λένε ότι «δεν έχει επιτυχία».

Ποια είναι η κορυφή για εσάς;

«Την έζησα την κορυφή. Ξεκινώντας τα πρώτα μου βήματα, δεν είχα υπόψη μου πού θα φτάσω, ούτε ποτέ το φανταζόμουν. Μετά έφτασα να κάνω επιτυχίε5 με όλους τους μεγάλους τραγουδιοτές, να κάνω δικές μου συναυλίες... Τις «χρυσές εποχές» έκανα 50 συναυλίες ελληνικού τραγουδιού κάθε καλοκαίρι, δεν προλάβαινα. Έκανα συναυλίες στο Μέγαρο, στο Ηρώδειο... νομίζω ότι έφτασα στην κορυφή. Τώρα έκλεισε ο κύ-κλθ5. Τώρα κάνω το δεύτερο κύκλο» είπε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved