Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν θέλω να δίνω τραγούδια όπου να 'ναι»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν θέλω να δίνω τραγούδια όπου να 'ναι»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες. 

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί και αποκάλυψε τι έχει κερδίσει από τον καθένα.

Υπάρχει κάτι από όλα αυτά που κάνατε το οποίο δεν θα θέλατε να ξανακάνετε;

«Υπήρχαν κάποιες συνεργασίες στα χρόνια που ήμουν ακόμα μικρός που ήταν μαθήματα για μένα. Αυτές οι συνεργασίες ήταν με τον Στέλιο Κάζαντζίδη η πρώτη, με το Γιώργο Νταλάρα το μεγάλο μάθημα, με τη Χαρούλα Αλεξίου... Ο Νταλάρας ήταν ένας τελειομανής άνθρωπος, διάλεγε πού θα πάει και πότε. Όλοι αυτοί μου μετέφεραν κάποια στοιχεία τα οποία υιοθέτησα, τα κράτησα μέσα μου»

Τι πήρατε από τον Γιώργο Νταλάρα;

«Τις ποιοτικές επιλογές του. Το ίδιο και από τη Χαρούλα, η οποία ήταν ακόμα χειρότερη, πιο δύσκολη. Εγώ δεν έμεινα τόσο αυστηρός, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου! Δεν θέλω να δίνω τραγούδια όπου να 'ναι, αλλά αν έρθει ένας παλιός μου φίλος και μου πει: «Χρήστο, βοήθα με, κάνω ένα δίσκο, δώσε μου δύο τραγούδια...» τι να κάνω; Κάνω παρεκκλίσεις»

Δικαιώθηκαν αυτές οι παρεκκλίσεις που κάνατε;

«Πολλές φορές. Το αναγνωρίζουν και με ευγνωμονούν πάρα πολλοί. «Των αγγέλων τα μπουζούκια», τραγούδι που το είπε ο Δημητριάδης, που ήταν ένας άγνωστος τραγουδιστής, πολύ καλός, ήταν καλό το αποτέλεσμα. Έδειξα τη δύναμη μου, στο να κάνω επιτυχία μ' έναν άγνωστο τραγουδιστή. Όπως και με τον αδελφό της Χαρούλας, το συχωρεμένο Γιώργο Σαρρή, με το τραγούδι «Νταλίκες». Οι παρεκκλίσεις πολλές φορές έχουν κι ένα θετικό αποτέλεσμα»

Τα τραγούδια έμειναν, οι ίδιοι πήγαν παρακάτω στην καριέρα του$, εξελίχθηκαν μέσα από αυτή την επιτυχία;

«Από εκεί και πέρα, κάνοντας κάποιος μια επιτυχία, πρέπει να ξέρει να διαχειριστεί τον εαυτό του. Πολλές φορές είναι οι συγκυρίες και οι δισκογραφικές εταιρείες τότε έπαιζαν πολύ μεγάλο ρόλο. Έχω σπουδαίους δίσκους που έκανα τότε και λόγω κάποιων συγκυριών, «δεν πήγαν» καθόλου. Ένα3 δίσκο5 που έκανα με τον Δημήτρη Μητροπάνο και λεγόταν «Πάρε αποφάσεις», δεν πήγε καθόλου, γιατί μάλωσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μάτσα και τον «θάψανε» τότε το δίσκο» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved