Νίκος Μακρόπουλος: «Τα σουξέ κάνουν τη δουλειά τους χωρίς καλό στίχο»
Showbiz

Νίκος Μακρόπουλος: «Τα σουξέ κάνουν τη δουλειά τους χωρίς καλό στίχο»

Ο Νίκος Μακρόπουλος απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου όχι μόνο πάνω στην πίστα, αλλά και στην καθημερινότητά του. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν τον ενοχλεί που οι θαυμαστές του θέλουν να βγάζουν selfies μαζί του όταν εκείνος τραγουδάει, αλλά δεν κατακρίνει τους συναδέλφους του που ενοχλούνται.

«Είναι ένας αγώνας καθημερινός, με αγάπη για αυτό που γίνεται. Υπάρχει μια ομάδα που δουλεύει πάνω σε αυτό. Αν δεν σε αγγίξει το τραγούδι, δεν μπορεί να φορεθεί και πάνω σου. Εγώ έψαχνα πάντα τραγούδια να με αγγίζουν. Έχει σημασία μεγάλη ο στίχος», είπε στο Secret και συνέχισε:

«Και τα σουξέ κάνουν τη δουλειά τους χωρίς καλό στίχο. Εγώ πορευόμουν με γνώμονα τον στίχο, ωστόσο ένα σουξέ είναι ευπρόσδεκτο, αν δεν σε προσβάλλει και δεν σε υποτιμά». Υπάρχουν κάποιοι τραγουδιστές που ενοχλούνται όταν στην πίστα ο κόσμος τους αγκαλιάζει και θέλει να βγάλει selfie μαζί τους... Εκείνος, όμως, δεν έχει τέτοιο πρόβλημα: «Στην πίστα είμαστε μια χαρά με τον κόσμο. Δεν έχω αγοραφοβία. θα σου πω ότι πάω λαϊκή και σουπερμάρκετ, καθώς είναι η αγαπημένη μου συνήθεια. Δεν είναι ευχάριστο να σου πει κάποιος καλημέρα και να σου χαμογελάσει; Τώρα, όσο για τις αγκαλιές και τις φωτογραφίες, ο κόσμος εκδηλώνει την αγάπη του. Εντάξει, υπάρχουν και οι ενοχλητικοί, αλλά το ξεπερνάς. Υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που ενοχλούνται να γίνεται αυτό όταν τραγουδάνε, αλλά δεν το κατακρίνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved