Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση τραγουδιστή για τον χαμό της γυναίκας του: Μιλάω για εκείνη και κλαίω
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση τραγουδιστή για τον χαμό της γυναίκας του: Μιλάω για εκείνη και κλαίω

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της συζύγου του και μάλιστα είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει για να την ακολουθήσει. 

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Βελή ο οποίος σε μία εξομολόγηση ψυχής δεν καταφέρνει να κρύψει τον πόνο του για το γεγονός ότι του λείπει η γυναίκα της ζωής του. Μιλώντας στην Espresso ο ίδιος παραδέχτηκε τους λόγους που τον οδήγησαν στη σκέψη της αυτοκτονίας αλλά και τη μοναξιά που βιώνει, εννέα χρόνια μετά τον χαμό της συζύγου του...

Πριν από λίγα χρόνια είχατε αποκαλύψει ότι σκεφτήκατε να αυτοκτονήσετε μετά τον χαμό της συζύγου σας…

Ναι. Είχε θολώσει το μυαλό μου. Σκέφτηκα να την ακολουθήσω. Με τη Νικολέττα γύρισα όλη την υφήλιο. Δεν κάναμε παιδιά και για εκείνη ήμουν μαζί σύζυγος και παιδί της. Απίστευτη αγάπη! Μοναδική. Μιλάω για εκείνη και κλαίω. Δεν μπορώ να την ξεπεράσω παρότι έχουν περάσει εννιά χρόνια. Όμως δεν μου το επέτρεπε η θρησκεία μου, η συνείδησή μου να κάνω κάτι κακό στον εαυτό μου και να φύγω από τη ζωή. Έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου. Άλλωστε, από τότε που έφυγε εκείνη δεν ξαναμπήκε άλλη γυναίκα σπίτι μου. Δεν ξανάφτιαξα τη ζωή μου. Δεν θα την προδώσω ποτέ.

Νιώθετε αυτό που λέμε «η μοναξιά του καλλιτέχνη;»

Πολλές φορές. Όταν σβήσουν τα φώτα της πίστας και κατέβεις από αυτήν, τα πάντα αλλάζουν. Είναι πολύ σκληρό για κάποιες ώρες να είσαι «ίνδαλμα», να νιώθεις αυτό που λένε «θεός», με χειροκροτήματα και «μπράβο», και μετά, όταν σβήσουν οι προβολείς, να έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, με τη μοναξιά. Σκληρό συναίσθημα.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε σε όσους διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη;

Αν στην πορεία της ζωής τους βρουν την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, μην την αφήσουν να φύγει. Εγώ ευτύχησα να αγαπηθώ και να αγαπήσω μια κοπέλα μοναδική. Μια κοπέλα με την εικόνα της οποία ξυπνάω και κοιμάμαι. Εύχομαι αυτό το συναίσθημα να το ζήσει όλος ο κόσμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved