Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν έναν μεγάλο έρωτα
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν έναν μεγάλο έρωτα

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Χαμογελαστοί φωτογραφήθηκαν στις πρώτες σειρές των fashion shows, στην 23η εβδοµάδα µόδας Athens Xclusive Designers Week, που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Ζάππειο. Λίγες ηµέρες πριν, το ζευγάρι ταξίδεψε µέχρι τη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριµένα, η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν η παρουσιάστρια µιας πριβέ εκδήλωσης γνωστής αεροπορικής εταιρείας. Ο τραγουδιστής τη συνόδευσε ως γνήσιος τζέντλεμαν.

Έτσι, οι δυο τους εµφανίστηκαν στο γνωστό ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθηκε το gala και προσπάθησαν να είναι διακριτικοί και προσεκτικοί. Όµως, τα φλογερά βλέµµατα και τα προστατευτικά αγγίγματα πρόδιδαν τα συναισθήµατα του ενός για τον άλλον. Η Τόνια ήταν άψογη στις υποχρεώσεις της και ο Κωστής δεν έχασε την ευκαιρία να χαρίσει στο κοινό της εκδήλωσης µια εκτός προγράµµατος µουσική πινελιά. Ανέβηκε στη σκηνή µαζί µε τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους Οnirama, που κάλυπταν το µουσικό µέρος της εκδήλωσης, και χάρισε ένα ακόµη τραγούδι του, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόµενους, αλλά και τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιππότης Μαραβέγιας συνοδεύει την αγαπηµένη του σε κάποια από τις υποχρεώσεις της. Πριν από λίγο καιρό, ταξίδεψε µαζί της στην Κούβα, στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκποµπής του ΑΝΤ1 «Celebrity travel» µε τον Νίκο Κοκλώνη, που φιλοξένησε την ηθοποιό. Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο Λος Αντζελες, όπου η γοητευτική ηθοποιός διατηρεί επαγγελµατικές επαφές. Μαζί έκαναν ένα tour σε όλα τα εµβληµατικά µέρη της Πόλης των Αγγέλων, από τη Manhattan Βeach έως την trendy περιοχή του West Hollywood µε την έντονη νυχτερινή ζωή. Το ερωτευµένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και φροντίζει να µας το δείχνει. Από τις πρώτες τους εξορµήσεις, στα Ζαγοροχώρια, τα Instagram stories του Κωστή Μαραβέγια απέδειξαν ότι οι δυο τους δεν µπορούν να κρύψουν εκτός από την αγάπη τους για τη φύση και τον ανυπέρβλητο έρωτα που αισθάνονται. Όπως επιβεβαιώνει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον τους, αγαπούν και οι δύο τις αποδράσεις: «Τους αρέσει πολύ να αλλάζουν παραστάσεις. Σε αυτό ταιριάζουν πολύ. Είναι ένα πολύ όµορφο ζευγάρι και περνούν υπέροχα µαζί. Εκμεταλλεύονται κάθε λεπτό για να βρίσκονται µαζί. Είναι λογικό, είναι ερωτευµένοι», δήλωσε στη real. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που η σχέση τους έχει οδηγηθεί σε µια εξωστρέφεια, παρότι δεν ταιριάζει στο προφίλ τους. Στο «παλµαρέ» τους και οι δύο έχουν όµορφες σχέσεις, που µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο είδαν το φως της δηµοσιότητας. Αυτή τη φορά, όµως, φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό. Ο Κωστής και η Τόνια δείχνουν να χαίρονται έναν ξεχωριστό έρωτα µε µέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved