Τσιμτσιλή:Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα - Οι αγωνίες της πριν τη γέννηση του τρίτου παιδιού
Showbiz

Τσιμτσιλή:Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα - Οι αγωνίες της πριν τη γέννηση του τρίτου παιδιού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε για γνωστό εξώφυλλο περιοδικού πριν τη γέννηση του γιου της και μιλά για τις αγωνίες της!

Πώς είναι η ζωή σου αυτήν την περίοδο;

Είμαι σε εγρήγορση για να τα προλαβαίνω όλα και ταυτόχρονα να μπορώ να ξεκουράζομαι, γιατί είμαι πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οπότε από τη μια είναι οι υποχρεώσεις με τη δουλειά και από την άλλη τα παιδιά, στις δραστηριότητες των οποίων δεν θέλω να είμαι απούσα. Όλα αυτά σε συνδυασμό μού δημιουργούν κούραση και άγχος, όμως από την άλλη έχω δυνατό χαρακτήρα και είμαι μαθημένη στους γρήγορους ρυθμούς. Το να είσαι έγκυος και να εργάζεσαι έχει παραπάνω δυσκολίες, ειδικά όταν υπάρχουν άλλα δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, τα οποία δεν γίνεται να καταλάβουν ότι εγώ κάποιες φορές είμαι κουρασμένη. Τις ώρες που είμαι μαζί τους απαιτούν από εμένα να είμαι μάχιμη. Ο χρόνος που γεμίζω τις μπαταρίες μου είναι μόλις μία ώρα την ημέρα, μετά την εκπομπή και λίγο πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, γιατί το πιο σημαντικό για εμένα αυτήν τη στιγμή είναι το μωρό που κυοφορώ.

Έχεις σκεφτεί αυτό που λένε ότι οι μαμάδες έχουν αδυναμία στους γιους;
«Έχω πολλή αγωνία για αυτό. Είμαι κοριτσομάνα, όμως και εγώ και ο Θέμης θέλαμε να είναι αγοράκι και νιώθω ευγνώμων που μας ευλόγησε ο Θεός. Έχω περιέργεια πώς θα είναι. Είμαι η κλασική χαζομαμά, που βάζει τσιμπιδάκια, φτιάχνει πλεξίδες, παίζει με κούκλες. Τώρα στο αγορίστικο κομμάτι δεν ξέρω αν το έχω, σίγουρα όμως θα το προσπαθήσω.» είπε χαρακτηριστικά στο Celebrity η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved