Γιώργος Ζιώρης: «Θα ήθελα να πάω στην Eurovision»
Showbiz

Γιώργος Ζιώρης: «Θα ήθελα να πάω στην Eurovision»

Ο νικητής του The Voice θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

Ο Γιώργος Ζιώρης μπορεί να μην έχει ακούσει τα τραγούδια του φετινού μουσικού διαγωνισμού, αλλά ξέρεί ότι την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή.

Σε λίγους μήνες έχουμε Eurovision. Εσύ, αν σου έκανε πρόταση η ΕΡΤ, θα πήγαινες; Γιατί έχουμε δει και άλλα παιδιά από talent shows που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

«Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μου δινόταν η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Δεν ξέρω αν όντως θα έπαιρνα την απόφαση αλλά σίγουρα θα το σκεφτόμουν σοβαρότατα»

Ποια η γνώμη σου για το φετινό ελληνικό και το κυπριακό τραγούδι;

«Δεν έχω ακούσει κανένα από τα δυο τραγούδια αλλά γνωρίζω μόνο ότι την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή η οποία έχει μια καταπληκτική φωνή και μια μεγάλη μουσική κληρονομιά. Όσο για την Κύπρο, έμαθα πρόσφατα ότι θα την εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα, την οποία έχω παρακολουθήσει από κοντά και μπορώ να πω ότι αυτό που είχα δει ήταν φαντασμαγορικό. Θα ευχηθώ μόνο καλή επιτυχία και στις δυο»

Πρότυπα έχεις;

«Δεν θα πω ότι έχω πρότυπα. Κάθε άνθρωπος αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλο. Θα πω όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι που σέβομαι υπερβολικά και εκτιμώ»

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει στον χώρο της σόουμπιζ; Τώρα αποτελείς κομμάτι της…

«Καλώς ή κακώς, η showbiz είναι ένας χώρος πρωτόγνωρος για εμένα και αν πω ότι έχω κάποιο φόβο, αυτός θα ήταν το να μη γίνει η μουσική μου αποδεκτή από τον κόσμο»

Ποια είμαι τα όνειρά σου; Μέχρι πού θέλεις να φτάσεις;

«Αυτό που θέλω είναι να γράψω μουσική που θα με εκφράζει και θα προσφέρει πληθώρα συναισθημάτων στους ακροατές της. Ελπίζω όλοι να χαρείτε τη μουσική που έχω να προσφέρω και τα καλύτερα έπονται!» είπε στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved