Μυριέλλα Κουρεντή: «Ήμουν ένα παιδί που τον άρεσε πολύ η περιπέτεια»
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: «Ήμουν ένα παιδί που τον άρεσε πολύ η περιπέτεια»

Πότε παίζει ρόλους, πότε τραγουδάει και πότε χορεύει.

Η Μυριέλλα Κουρεντή όταν δεν παίζει στην «Παρθένα Ζωή» χορεύει στο «DWTS» και είναι από τις αγαπημένες υποψήφιες του ανδρικού κοινού.

Από πιτσιρίκα όμως, όπως εξομολογείται, δεν στεκόταν εύκολα σε ένα σημείο. «Ήμουν ένα παιδί που τον άρεσε πολύ η περιπέτεια. Ήθελα να γίνω αστροναύτης, αρχαιολόγος όπως ο Ιντιάνα Τζόουνς, να εξερευνώ και να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα. Ήμουν καλλιτεχνική φύση, τραγουδούσα και χόρευα. Το όνειρο μου ήταν να κάνω μια δουλειά η οποία αν μη τι άλλο θα ήταν συναρπαστική για μένα. Ασχολήθηκα με το μπαλέτο και τη συγχρονισμένη κολύμβηση και η πρώτη σκέψη μου ήταν να ασχοληθώ επαγγελματικά. Με σταμάτησε ο μπαμπάς μου, ο οποίος επειδή με ήξερε καλά, μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι το οποίο απαιτεί τόση μεγάλη πειθαρχία σε επίπεδο διατροφής. Οπότε το εγκατέλειψα ως όνειρο με σχετική ευκολία. Η επόμενη σκέψη μου ήταν να δώσω εξετάσεις σε δραματική σχολή, γιατί μου τηλεφώνησε μια φίλη μου και μου είπε να το κάνω μαζί μ' εκείνη και κάπως έτσι το έκανα. Όχι όμως ότι ήταν και το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Μάλλον στάθηκε τυχερή γιατί από τον πρώτο χρόνο της φοίτησης άρχισαν οι προτάσεις και βρήκε την ευκαιρία να δοκιμαστεί τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

«Η πρώτη μου επαφή με την κάμερα έγινε με τη συμμετοχή μου στο σίριαλ "Πολυκατοικία" του Βασίλη Θωμόπουλου. Μου άρεσε πολύ. Συμμετείχα και στο "Γ4" του Λάκη Λαζόπουλου και σε μια θεατρική παράσταση οπότε πήρα γεύση απ' όλα. Εκεί κατάλαβα ότι μου αρέσει πολύ και θέλω να ασχοληθώ με αυτό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved