Ζωή Παπαδοπούλου: «Ετοιμάζομαι να παντρευτώ με το σύντροφο μου, Θοδωρή Πλεμμένο»
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: «Ετοιμάζομαι να παντρευτώ με το σύντροφο μου, Θοδωρή Πλεμμένο»

Νύφη ετοιμάζεται να ντυθεί η Ζωή Παπαδοπούλου.

Η όμορφη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τον αγαπημένο της ενώ αποκάλυψε πως θέλει πολύ να αποκτήσει παιδιά.

Θα παντρευτείς;
«Θα γίνει σύντομα ο γάμος. Ετοιμάζομαι να παντρευτώ με το σύντροφο μου, Θοδωρή Πλεμμένο. Είναι βολεϊμπολίστας, είναι κολλητός με τον Κώστα Καραφώτη, έτσι τον γνώρισα. Οταν συναντάς το άλλο σου μισό, είναι ωραίο πράγμα»

Θα σας παντρέψει ο Κώστας Καραφώτης;
«Ευτυχώς, έχουμε καλούς και αγαπημένους φίλους που θα ήθελαν να μας παντρέψουν. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι κουμπάροι. Μου το έλεγε τις προάλλες και η Πίτσα Παπαδοπούλου»

Θέλεις να κάνεις και παιδάκι άμεσα;
«Βέβαια, θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδάκια, οικογένεια. Προέρχομαι από μια πολύ ωραία και δεμένη οικογένεια και θέλω να το ζήσω. Συζητώ με φίλες μου, με τις αδελφές μου, τους κάνω διάφορες ερωτήσεις σε σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά. Μου λένε ότι είναι τόσο σπουδαίο αυτό ως πραγματικότητα, που όλα τα άλλα παραμερίζονται μετά ως δυσκολία. Όταν συναντάς τον άνθρωπο σου, συμβαίνουν όλα αυτόματα, φυσικά, υπάρχει ροή, συνεννόηση, κατανόηση, δεν υπάρχουν σύννεφα. Όταν υπάρχουν σύννεφα, κάτι πάει στραβά, κάτι δεν γίνεται, το έχω ζήσει στο παρελθόν. Με τον Θοδωρή είμαστε ένα χρόνο μαζί», εξομολογείται η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved