«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, διεκπεραιώνει μια κατάσταση με φοβερή αξιοπρέπεια»
Showbiz

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, διεκπεραιώνει μια κατάσταση με φοβερή αξιοπρέπεια»

Την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλουστην υποκριτική, σχολίασε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Διονύσης Ζάχος, στηρίζοντας το νέο του αυτό βήμα.

Είσαι από την κωμωδία στο δράμα και το αντίστροφο.
«Η κωμωδία είναι πιο δύσκολη, παίζεις με τα μυαλά του κόσμου, πρέπει να ερεθίσω τον κόσμο για να γελάσει. Με το δράμα τον συνεπαίρνει γιατί υπάρχει το συναίσθημα. Το δράμα ήταν μια ευκολία για μένα. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να ήμουν και αστείος παίζοντας δράμα. Το περισσότερο κοινό θέλει να με βλέπει στη σάτιρα, του είναι πιο οικείο. Είναι αντίθετα συναισθήματα και καταστάσεις και τα έχω καταφέρει. Εύχομαι να συμβεί άμεσα να παίξω και με άλλους συναδέλφους σε παράσταση. Θέλω να παίξω κλασικό θέατρο με μεγάλη χαρά. θα μου άρεσε πάρα πολύ να παίξω Πιραντέλο και άλλους συγγραφείς. Έχω παιδεία σ' αυτό που κάνω. Έχουμε δει ανθρώπους που δεν έχουν παιδεία σ' αυτό που κάνουν και είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί ή διεκπεραιώνουν αυτό που τους δίνουν, όπως ο Ντάνος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, διεκπεραιώνει μια κατάσταση με φοβερή αξιοπρέπεια»

Δεν παίρνει τη θέση κάποιου ηθοποιού που έχει σπουδάσει και γνωρίζει καλύτερα το αντικείμενο;

«Όταν είναι ελεύθερη η αγορά και δεν υπάρχει η άδεια του ηθοποιού και την έχουν καταργήσει; Όταν επανέλθει η άδεια του ηθοποιού, να είσαι σίγουρη ότι πολλοί δεν θα δουλεύουν. Πολύ καλά φωνάζουν κάποιοι ότι πρέπει να επιστρέψει η άδεια του ηθοποιού. Ο Ντάνος δεν είναι ο Αλέκος Αλεξανδράκης, αλλά δεν είναι κακός», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved