Τζένη Μελιτά: «Στο Πρωινό περνάμε τέλεια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»
Showbiz

Τζένη Μελιτά: «Στο Πρωινό περνάμε τέλεια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»

Η Τζένη Μελιτά έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει σε ό,τι κι αν κάνει.

Από την εκπομπή «Συντέλεια», με την οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέχρι την παρέα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, όπου τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Η ξανθιά παρουσιάστρια έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ήρθε για να μείνει και δεν έγινε μόνο αγαπητή στο κοινό, αλλά και περιζήτητη.

«Στο "Πρωινό" περνάμε τέλεια κι αυτό βγαίνει και προς τα έξω» λέει γελώντας στην «espresso» και συνεχίζει:

«Φέτος προστέθηκε στην παρέα μας και η Σοφία Τουντούρη, με την οποία δέσαμε και κάνουμε παρέα. Τόσο η Σοφία όσο κι εγώ, όταν μαγειρεύει ο Βασίλης Καλλίδης, πηγαίνουμε και τρώμε όλα αυτά τα υπέροχα πιάτα που φτιάχνει. Μπορεί και να έχω πάρει δύο τρία κιλά το τελευταίο διάστημα, θα κάνω όμως διατροφή και θα τα χάσω».

Η ίδια τονίζει ότι αυτό που αγαπάει στο «Πρωινό» είναι ότι δεν έχει χάσει την επαφή που είχε με τον κόσμο στον δρόμο. «Επειδή κάνω συνήθως τα εξωτερικά ρεπορτάζ, πιάνω τον σφυγμό, τις αγωνίες και τις χαρές του κόσμου. Χαίρομαι που δουλεύω σ' αυτή την ομάδα. Μόλις τελειώνω το ρεπορτάζ, μου αρέσει να πηγαίνω στο γραφείο της αρχισυντάκτριας μας, της Ελεάνας Τρυφίδου. Συνήθως καθόμαστε μαζί, συζητάμε και γελάμε με την ψυχή μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved