Νανά Μούσχουρη: «Ξαναμπήκα στο στούντιο έπειτα από τρία χρόνια μακριά από τη σκηνή»
Showbiz

Νανά Μούσχουρη: «Ξαναμπήκα στο στούντιο έπειτα από τρία χρόνια μακριά από τη σκηνή»

Στις 5 Ιουλίου η Νανά Μούσχουρη θα εμφανιστεί και στο Ηρώδειο, που για εκείνη σημαίνει πολλά: Εκεί μας αποχαιρέτησε το 2008 και μας υποδέχτηκε ξανά το 2014.

Εκεί την είχε καλέσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1984, για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Πάντα θυμάμαι μια κουβέντα που μου είχε πει το 1960: "Από δω και πέρα, έχεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου”. Και τον ξεπέρασε πολλές φορές. Όποιος έχει αμφιβολίες για το αν η Νανά Μούσχουρη έπρεπε να αποφασίσει την επιστροφή της, θα άξιζε να δει με πόση συγκίνηση συνεχίζει να την υποδέχεται το κοινό της, που, άλλωστε, έσπευσε ήδη να εκτινάξει την προπώληση των εισιτηρίων και της νέας συναυλίας στο Ηρώδειο.

Τραγουδά, πλέον, σε χαμηλότερους τόνους: «Παλιότερα, όταν έδινα πολλές συναυλίες, φοβόμουν μεν ότι θα βλάψω τη φωνή μου, όμως ταυτόχρονα έκανα και την καλύτερη άσκηση για κείνη. Τώρα, ξαναμπήκα στο στούντιο έπειτα από τρία χρόνια μακριά από τη σκηνή», εξηγεί στα Παραπολιτικά.

«Αλλωστε, οι χαμηλοί τόνοι ταιριάζουν περισσότερο στα τραγούδια αυτά» τονίζει στην πρώτη της συνέντευξη μετά από καιρό. Καθένα της θυμίζει από μια διαφορετική ιστορία: «Διάλεξα το "Hallelujah" γιατί μοιάζει με ύμνο. Η πρώτη μας συζήτηση με τον Κοέν ήταν στη δεκαετία του '70, στο σπίτι του στο Μόντρεαλ. Καθόμασταν στη φτωχική κουζίνα του και μιλούσε σαν να ψάχνει τον τρόπο να δώσει νέο σχήμα στον κόσμο. Με την ίδια πνευματικότητα αναζητούσε, έως το τέλος, το επόμενο τραγούδι του. "Γιατί υπάρχει πάντα ένα επόμενο τραγούδι", μου έλεγε, όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο», θυμάται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved