Ο Νικόλας Μπάρκουλης σε επίδειξη μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκες
Showbiz

Ο Νικόλας Μπάρκουλης σε επίδειξη μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκες

Οσο μεγαλώνει, μοιάζει ολοένα και πιο πολύ στον διάσημο πατέρα του, ενώ όλα δείχνουν πως μάλλον θα ακολουθήσει και τα καλλιτεχνικά χνάρια του!

Μιλάμε για τον Νικόλα -γιο του αγαπημένου πρωταγωνιστή Ανδρέα Μπάρκουλη-, ο οποίος, σύμφωνα με την espresso, θα είναι ένα από τα μοντέλα σε επίδειξη μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο Αργυρούπολης και τη διοργανώνει η Μις Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, η οποία στο παρελθόν -λόγω μιας σπάνιας νόσου- καθηλώθηκε για έναν χρόνο σε αναπηρικό καρότσι βιώνοντας τις δυσκολίες των ΑμεΑ.

«Ο Νικόλας έχει νιώσει από μικρός τι σημαίνει να ζεις σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω του πατέρα του, και γι’ αυτό είναι ευαισθητοποιημένος με τα άτομα με ειδικές ανάγκες» λέει στην «Espresso» η μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη, ενώ μαζί της συμφωνεί και ο Νικόλας, που αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα του και τον φρόντιζε κι ο ίδιος - μαζί με τη μητέρα του.

Ο 17χρονος νεαρός έχει εκφράσει από μικρός την επιθυμία να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, αλλά η μητέρα του και ειδικά η νονά του, Αννα Φόνσου, τον συμβουλεύουν να τελειώσει πρώτα τις σπουδές του (ΣΕΛΕΤΕ) και στη συνέχεια να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, που είναι δημόσια δραματική σχολή, αλλά και από τις πιο δύσκολες από πλευράς εισαγωγικών εξετάσεων.

«Οταν έρθει η ώρα, ας αποφασίσει τι θέλει ο ίδιος, αλλά όπως βλέπω τα πράγματα δεν το αποφεύγουμε το ηθοποιηλίκι» συμπληρώνει με νόημα η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved