Ρένος Ρώτας: «Μακάρι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να παντρευτούμε με την Κλέλια»
Showbiz

Ρένος Ρώτας: «Μακάρι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να παντρευτούμε με την Κλέλια»

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για την καριέρα του και για τη σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημοσιεύματα σε ήθελαν να παντρεύεσαι. Έχετε σκεφτεί με την Κλέλια Ανδριολάτου το επόμενο βήμα στη σχέση σας; Σε ρωτάω ενθυμούμενος και την παλαιότερη δήλωση σου πως θα την έβλεπες ως μητέρα του παιδιού σου...

Μακάρι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να παντρευτούμε. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας. Η ελληνική πραγματικότητα αυτήν τη στιγμή δεν προσφέρεται για σχέδια όπως η δημιουργία οικογένειας. Εάν φτιάξουν τα πράγματα, ίσως το σκεφτούμε πιο σοβαρά. Σε αυτήν τη φάση, και οι δύο προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και στη δουλειά μας και ως άνθρωποι. Μακάρι να ευδοκιμήσει η σχέση και να συνεχίσουμε μαζί. Κάθε ανθρώπινη σχέση θέλει προσπάθεια.

Ο άνδρας πρέπει να είναι κυνηγός στις σχέσεις;

Λείπουν οι άνδρες κυνηγοί. Τα κορίτσια το θέλουν.

Είσαι κτητικός απέναντι στην Κλέλια. Τη ζηλεύεις;

Όχι, δεν είμαι ζηλιάρης.

Εκείνη;

Είναι μικρή και ζηλεύει λίγο παραπάνω, αλλά χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα.

Θα σκεφτόσουν να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου εκτός Ελλάδας;

Ναι, το σκέφτομαι. Θα ήθελα να δοκιμαστώ σε μια καλλιτεχνική πραγματικότητα που μου προσφέρει περισσότερα ως ηθοποιό. Στην Ελλάδα δεν προσφέρονται τα μέσα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τέχνη. Θα ήθελα λοιπόν να δοκιμαστώ, για να δω και αν μπορώ να αντεπεξέλθω. Γιατί όταν σου προσφέρουν περισσότερα, είναι και μεγαλύτερες οι απαιτήσεις.

Το έχετε συζητήσει με την Κλέλια; Να φύγετε μαζί;

Ναι, θα το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά δεν θέλουμε να παρατήσουμε την Ελλάδα. Είναι κρίμα. Η Ελλάδα διώχνει τους καλούς, δεν μου αρέσει αυτό. Θέλω να στηρίξω τη χώρα μου. Και να συμβάλω όπως μπορώ για να βελτιωθούν τα πράγματα. Αν δω πως δεν τραβάει άλλο, θα της πω να φύγουμε.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved