Μυριέλλα Κουρεντή: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»

Η Μυριέλλα Κουρεντή εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ποια περίπτωση δεν σου φέρθηκε καλά ο επαγγελματικός σου χώρος;

Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο στο χώρο, συμβαίνει. Έχω απογοητευτεί, γιατί πολλές φορές ξεκινάς να βρεις μια δουλειά και δεν γίνεται. Δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές Τ αλλά πάντα υπάρχει αυτός ο φόβος. Είναι ένας χώρος που δεν μπορείς να νιώσεις ποτέ ασφαλής. Πάντα υπάρχει η ανασφάλεια, ακόμα και όταν δουλεύεις πάρα πολύ.

Έχεις υποστεί σεξουαλική παρενόχληση περισσότερες από μία φορά; Η πολύ έντονη φορά ήταν μία. Το να προσπαθήσει ο άλλος να με προσεγγίσει μ' έναν πιο αδιάκριτο τρόπο, όπως μηνύματα αργά το βράδυ, δεν θα το έλεγα σεξουαλική παρενόχληση, αλλά ενόχληση.

Δεν έχεις πάρει δουλειά για το λόγο αυτό;

Σίγουρα έκλεισα μια «πόρτα» από τον κύριο εκείνο που είχε κάνει αυτό το πράγμα. Είμαι άνθρωπος που δεν με ενοχλεί να κλείνω «πόρτες», γιατί πιστεύω ότι π αξία είναι κάτι που δεν χάνεται. Προτιμώ να μη συνεργαστώ μ' έναν άνθρωπο που δεν θα με σέβεται και θα με έχει υπό τη δούλεψη του ποντάροντας σε κάτι άλλο εκτός από τη δουλειά μου. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια πλατωνική, ρομαντική σχέση μεταξύ των συνεργατών και ειδικά μεταξύ ενός σκηνοθέτη κι ενός ηθοποιού. Δεν με πειράζει καθόλου ήταν επιλογή μου να ρίξω περισσότερη προσοχή στη δουλειά και στην καριέρα μου. Όλα γίνονται στην ώρα τους και για συγκεκριμένο λόγο, οπότε δεν αγχώνομαι γι’αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved