Μαρία Χάνου: «Η μητέρα μου θα γίνει μία καλή πεθερά»
Showbiz

Μαρία Χάνου: «Η μητέρα μου θα γίνει μία καλή πεθερά»

Η Μαρία Χάνου σε συνέντευξή της μίλησε για το αν η μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι παρεμβατική στις σχέσεις της και απάντησε στο αν θα έμπαινε στο survivor.

Η μαμά σου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, είναι παρεμβατική στις σχέσεις σου;

Όχι καθόλου, ούτε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου είναι εκρηκτική και έντονη προσωπικότητα, όμως ξέρει σε λεπτά ζητήματα όπως είναι αυτά του έρωτα και των σχέσεων να είναι διακριτική και είναι τρομερά καλή στο να ακούει τα προβλήματα.

Δηλαδή η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα γίνει μια καλή πεθερά;

Σίγουρα θα γίνει!

Πόσο σε επηρέασε το γεγονός πως προέρχεσαι από καλλιτεχνική οικογένεια στην απόφαση σου να ασχοληθείς με την υποκριτική; Αρκετά. Μεγάλωσα μέσα στον χώρο του θεάτρου. Γοητεύτηκα από πολύ νωρίς. Με πήγε από μόνη της η ζωή προς τα εκεί.

Σε ηλικία 11 ετών εμφανίστηκες στις Μάγισσες της Σμύρνης και μάλιστα υποδυόμενη την πρωταγωνίστρια, την Κατίνα, στην παιδική της ηλικία, θυμάσαι την πρώτη σκηνή;

Δεν είμαι σίγουρη, θυμάμαι όμως έντονα πως συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα γύρω μου και ήμουν μαγεμένη, σαν όνειρο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη, που ήμασταν στο σπίτι και έπρεπε να ψάξουμε μέσα σε ένα τσουβάλι. Εκεί θυμάμαι πως το διασκέδασα πραγματικά. Και βέβαια η Μαρία με είχε σαν παιδί της.

Η συμβουλή τότε της μητέρας σου ποια ήταν;

Με βοηθούσε στα λόγια μου. Τα διαβάζαμε μαζί. Η συμβουλή της ήταν να μην αγχωθώ και να το απολαύσω. Όταν της είπες πως θα είσαι στη Μουρμούρα , τι σου είπε Χάρηκε πάρα πολύ. Αρέσει και στην ίδια η σειρά. Έκανε άλλωστε φέτος και γκεστ.

Survivor βλέπεις;

Όχι, καθόλου.

Αν σου πρότειναν να πάρεις μέρος, θα το σκεφτόσουν;

Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και τώρα που έχω ξεκινήσει σε καλούς ρυθμούς, δεν θα την άφηνα για να πάω στο ριάλιτι.

Πηγή: Tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved