Μάνος Παπαγιάννης: «Με αφορά πάρα πολύ το καλό κλίμα στις πρόβες και αργότερα στις παραστάσεις»
Showbiz

Μάνος Παπαγιάννης: «Με αφορά πάρα πολύ το καλό κλίμα στις πρόβες και αργότερα στις παραστάσεις»

Για το έργο στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει το «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» μιλάει ο Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος παρ’ όλο που μίλησε για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου, δείχνει να μη θέλει να εστιάζει πλέον εκεί. Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξή του για όσα καλά έρχονται...

Πάμε στη δυνατή κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», που διασκεύασαν εξαιρετικά ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου και που τη σκηνοθετούν με πολλή όρεξη.

Τις μέρες αυτές ξεκινήσαμε πρόβες και η παράσταση θα φιλοξενηθεί στον όμορφο και δροσερό κήπο του «Χυτηρίου», που είναι μια όαση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανοιχτή αγκαλιά της Βάσιας, για τη νέα μου συνεργασία με τους Ρέππα Παπαθανασίου, που ξέρουν να φτιάχνουν το καλύτερο και αποδοτικότερο κλίμα στην πρόβα, και για το ότι παίζω μαζί με τους Αγγελική Δαλιάνη, Μάνο Ιωάννου, Δήμητρα Σιγάλα, Τζένη Διαγούπη, Περικλή Λιανό και Γιάννη Ρούσσο. Υπάρχει καλύτερο πράγμα από έναν γερό θίασο και από ένα καλό κλίμα πίσω και μπροστά από τη σκηνή;

Το λες με έναν τρόπο σαν να αφήνεις κάποιο υπονοούμενο για παλαιότερο κακό παρασκήνιο.

Κανένα υπονοούμενο δεν αφήνω, Βασίλη μου. Θες να γυρίσουμε πίσω τη συζήτηση, αλλά δεν έχει νόημα. Με αφορά πάρα πολύ το καλό κλίμα στις πρόβες και αργότερα στις παραστάσεις, γι’ αυτό και με τον Μιχάλη και τον Θανάση σκεφτήκαμε πολύ το θέμα των συντελεστών.

Όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, που λένε;

Πάντα έτσι ήμουν. Πάντα με αφορούσε το καλό κλίμα, απλώς μερικές φορές δεν πέτυχε. Το ζητούμενό μου είναι, καθώς πηγαίνω στο θέατρο με τη μηχανή μου, να ανυπομονώ για την παράσταση και για τα γύρω από αυτήν, όπως συμβαίνει τώρα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved