Μάνος Παπαγιάννης: «Γιατί να απατήσει κανείς μια γυναίκα σαν την Αγγελική; Πλάκα κάνεις;»
Showbiz

Μάνος Παπαγιάννης: «Γιατί να απατήσει κανείς μια γυναίκα σαν την Αγγελική; Πλάκα κάνεις;»

Στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» όπου θα πρωταγωνιστούν, ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη θα υποδύονται τους παράνομους εραστές. Τι λέει αλήθεια ο ηθοποιός για την απιστία και πόσο διατεθειμένος είναι να απατήσει τη σύζυγό του; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

 

Πώς νιώθεις που παίζεις ξανά με τη σύζυγό σου Αγγελική Δαλιάνη;

Υπέροχα, πώς να νιώθω; Ασε που είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρισκόμαστε και στις πρόβες και έπειτα στις παραστάσεις (σ.σ.: γελάει)! Τρέχω «μαραθώνιο» με το θέατρο και με τα δύο μαγαζιά μας κι έχουμε φτάσει πια να βρισκόμαστε ελάχιστα. Ε, η Βάσια (σ.σ. Παναγοπούλου, ο Μιχάλης (σ.σ. Ρέππας) και ο Θανάσης (σ.σ. Παπαθανασίου) μάς έδωσαν αυτή την ευκαιρία και το απολαμβάνουμε! Χαίρομαι να δουλεύω με την Αγγελική, την οποία εκτιμώ πολύ και ως ηθοποιό. Είναι εκλεκτή συνάδελφος. Την καμαρώνω!

Στον «Φίλο μου τον Λευτεράκη» είστε παράνομο ζευγάρι. Είναι η ερωμένη σου.

Είναι η ερωμένη του άπιστου Θοδωράκη κι έχει πλάκα σαν... σύμβαση. Ενώ είμαστε παντρεμένοι, εγώ έχω σύζυγο τη Δήμητρα Σιγάλα και εκείνη ερωμένη. Εχει πολλή πλάκα!

Η Αγγελική υποθέτω ότι δεν θα σε συγχωρούσε αν ήσουν άπιστος σαν τον Θοδωράκη, Μάνο.

(σ.σ.: γελάει δυνατά). Εκείνη πρέπει να ρωτήσεις! Γιατί να απατήσει κανείς μια γυναίκα σαν την Αγγελική; Πλάκα κάνεις; Είμαστε 15 χρόνια μαζί, είμαστε ευτυχισμένοι, έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Εχουμε τη Λυδία μας, που έχει ψηλώσει και είναι πια ολόκληρη κοπέλα, και ο μικρός μας είναι επτά μηνών.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved