Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Οι πρώτες μου στιγμές ήταν σοκαριστικές»
Showbiz

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Οι πρώτες μου στιγμές ήταν σοκαριστικές»

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μπαίνει στην σειρά «Έλα στη θέση μου» μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα και θα αναστατώσει την ζωή της Ρενάτας και του Βλάση .. Πώς προέκυψε η συνεργασία της με τη σειρά;

«Με φώναξε ο Γιάννης Βασιλειάδης, πέρασα από οντισιόν μαζί με άλλες ηθοποιούς που διεκδικούσαν το ρόλο, έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, γιατί προοριζόμουν να είμαι το νέο κορίτσι του, και έπειτα από ενάμιση μήνα ξεκίνησα γυρίσματα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Η Μίκα κρύβει κάποιο μυστικό;

«Όχι, δεν κρύβει κάτι, είναι όμως ένα πολύ σκληρό παιδί λόγω του παρελθόντος της. Έχει μείνει χρόνια μόνη της, σπούδασε μόνη της, οι γονείς της χώρισαν... Είναι ένα κορίτσι που δεν ανοίγεται εύκολα.»

-Πώς ξετυλίγεται ο χαρακτήρας της;

«Προσπαθεί να ισορροπήσει τις ανασφάλειες και τους φόβους της, ενώ παράλληλα επιχειρεί να προσεγγίσει τον Βλάση για να γνωριστούν καλύτερα και να ρίξει τις άμυνες της. Έτσι, ανοίγεται περισσότερο…»

- Ένα σοβαρό κορίτσι σαν τη Μίκα τι μπορεί να ερωτευτεί στον παρορμητικό Βλάση;

«Αυτό ακριβώς ερωτεύεται, τον παρορμητισμό του και την αλήθεια του παρορμητισμού αυτού. Ο Βλάσης αυτό που είναι, αυτό δείχνει, δεν κρύβεται κι αυτό είναι το στοιχείο που εκτιμάει η Μίκα. Τώρα, πέρα από αυτό, μέσα από τη σχέση τους νομίζω ότι αλλάζει και ο ίδιος ο Βλάσης και γίνεται ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει πιο εύκολα τις ευθύνες του. Μπήκατε σε μια ομάδα που εργάζεται μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.»

-Πώς νιώσατε την πρώτη μέρα, όταν ξεκίνησε η συνεργασία σας μαζί τους;
«Οι πρώτες μου στιγμές ήταν σοκαριστικές. Ήμουν πολύ αγχωμένη, αλλά με καλοδέχτηκαν και όλο το συνεργείο με καθοδήγησε πολύ σωστά, ενώ με βοήθησε πολύ και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Επίσης, μπήκα μαζί με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο που υποδύεται τον Λουκά, τον πατέρα μου, και κάπως μοιραστήκαμε το άγχος του ξεκινήματος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved