Τι κοινό έχουν Μελέτη-Τουμασάτου-Κούρκουλου;
Showbiz

Τι κοινό έχουν Μελέτη-Τουμασάτου-Κούρκουλου;

Η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Εριέττα Κούρκουλου με μια πρώτη ματιά δεν φαίνεται να έχουν κάτι κοινό, κάτι που μπορεί να τις συνδέει. Κι όμως και οι τρεις γυναίκες έχουν την ίδια αγάπη.




Και οι τρεις έχουν λατρεία στα ζώα και κυρίως στα αδέσποτα και κακοποιημένα από ασυνείδητους τετράποδα. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη κάνει αγώνα κατά των αδέσποτων ακόμα και μέσω facebook. Η παρουσιάστρια κάθε φορά που βρίσκει ένα ζωάκι άρρωστο ή αδέσποτο, το μαζεύει το φροντίζει, το πηγαίνει στους γιατρούς ή ακόμη και το παίρνει στο σπίτι της προσπαθώντας κάνοντας αναρτήσεις να του βρει μια οικογένεια η οποία θα το αγαπάει και θα νοιάζεται.


Η Εριέττα Κούρκουλου από την άλλη παρά το μικρό της ηλικίας της είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με τα ζώα και έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για αδέσποτα ζωάκια. Η όμορφη Εριέττα, όπου βρει αδέσποτα τα μαζεύει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τα βγάζει φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζει στο site και καλεί τους φιλόζωους να τα υιοθετήσουν.



Τώρα όσον αφορά στη Μαριάννα Τουμασάτου, έχει εκδηλώσει άπειρες φορές την αγάπη της για τα ζώα και ειδικά για τα σκυλιά. Στο σπίτι της η ηθοποιός έχει προς το παρόν 7 σκυλιά τα οποία έχει βρει στο δρόμο, γιατί όπως υποστηρίζει και η ίδια τα αδέσποτα σκυλιά είναι τα πιο καλά και εκείνα που σου ανταποδίδουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους και την ευγνωμοσύνη τους.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, μια κοπέλα είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα κι εκεί που περπατούσαν διέκρινε μέσα από έναν σταματημένο μαύρο τζιπ μια γνωστή φυσιογνωμία να την κοιτάζει, κοντοστάθηκε και ξαφνικά συνειδητοποίησε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Αλέξανδρος Σταύρου ενώ δίπλα του καθόταν η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία είδε το χαριτωμένο σκυλάκι και ζήτησε από τον αγαπημένο της να σταματήσουν για να το «χαζέψει».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved