Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η καριέρα μου είναι γεμάτη απότομες στροφές»
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η καριέρα μου είναι γεμάτη απότομες στροφές»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρίσκεται 28 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια έχει ασχοληθεί με την μουσική, αλλά και την πολιτική.

Φέτος, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή του και έπειτα από πρόσκληση της σκηνοθέτιδας Νατάσας Τριανταφύλλη καταπιάνεται με τη σαιξπηρική τραγωδία «Ιούλιο Καίσαρ».

«Ήταν μια φυσική εξέλιξη της αγάπης μου για το συνολικό έργο του Σαίξπηρ, που το μελετώ μεθοδικά πολλά χρόνια. Με την πρόταση της Νατάσας ένιωσα ότι ο Σαίξππρ μου έκλεινε το μάτι για να μπω στη μεγάλη περιπέτεια. Είναι μια αρχή για να παρουσιάσω στο κοινό τους καρπούς της καλλιτεχνικής μου ωριμότητας» είπε στο Secret και συνέχισε: ««Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει για τη δουλειά μου είναι να μη θεωρώ ποτέ αυτονόητο το ενδιαφέρον του κοινού! Είναι σαν μια ερωμένη που πρέπει συνέχεια να φροντίζω να τη γοητεύω. Η τύχη μου έχει χαμογελάσει στην επαγγελματική μου ζωή, γιατί ενέπνευσα ταλαντούχους ανθρώπους την κατάλληλη .στιγμή να με εμπιστευτούν, κυρίως στην τηλεόραση. Βέβαια, πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβει το κοινό ότι στην πραγματική ζωή δεν ήμουν ο Καλημέρης. Τώρα, στον Καίσαρα, βλέπω στα μάτια τους μια παιδική έκπληξη. Η καριέρα μου είναι γεμάτη απότομες στροφές σε αγώνα ράλι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved