Διονύσης Σχοινάς: Backstage από το νέο του video clip
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: Backstage από το νέο του video clip

Το gossip-tv βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip του Διονύση Σχοινά και σας δίνει μία μικρή γεύση...

Ολοκαίνουργιο τραγούδι για τον Διονύση Σχοινά! Τίτλος του «Εδώ στη δουλειά» σε στίχους και μουσική Φοίβου. Εχθές πραγματοποιήθηκε ένα μέρος των γυρισμάτων του video clip που θα δούμε σε λίγες μέρες στην μικρή οθόνη.

Το gossip-tv βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν. Ο Διονύσης σε μεγάλα κέφια δεν άφηνε φυσικά κανέναν που να μην τον πειράζει και να του κάνει αστεία και πειράγματα. Αν και οι εμφανίσεις του έχουν πάρει και άλλη παράταση λόγω επιτυχίας η κούραση του δεν φάνηκε καθόλου. Μάλιστα από ότι μάθαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ετοιμάζεται, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, να πάει και φέτος το καλοκαίρι στην Μύκονο. Ο Διονύσης είναι σε άκρως δημιουργική στιγμή και ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις το επόμενο διάστημα που θα χαροποιήσουν τους θαυμαστές του.

Το concept του clip είναι ότι ο Διονύσης βρίσκεται στο γραφείο δεν αντέχει άλλο, παίρνει την κιθάρα του, μπαίνει στο αυτοκίνητο και αρχίζει να οδηγεί. Παρεμβάλλονται σκηνές από το γραφείο από άλλους που παθαίνουν διάφορα καθώς και ανθρώπους καθημερινούς που τους κουράζει η δουλειά τους και όταν ακούν το τραγούδι αρχίζουν να χορεύουν και να χαμογελούν.
Η κάμερα βρέθηκε σχεδόν σε όλα τα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας και φυσικά στην παραλιακή και συγκεκριμένα στην περιοχή Βουλιαγμένη – Λαιμός που οδηγεί ο Διονύσης.
Τα γυρίσματα του video clip συνεχίζονται και σήμερα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved