Αλέξανδρος Λυκουρέζος- Νατάσα Καλογρίδη: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»
Showbiz

Αλέξανδρος Λυκουρέζος- Νατάσα Καλογρίδη: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη είναι μαζί εδώ και περίπου δύο μήνες. Η γνωριμία τους έγινε στις 8 Μαρτίου και από τότε ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας.

Τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και η Νατάσα Καλογρίδη δεν ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο περιοδικό Down Town γίνεται αναφορά για τη γνωριμία του ζευγαριού αλλά και για τη πολυσυζητημένη σχέση του από στενό φιλικό του πρόσωπο.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο με τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα, τον έκανε να κανονίσει ταξίδι στις Μαλδίβες το Πάσχα». Στο ταξίδι αυτό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με την Νατάσα Καλογρίδη. «Στις Μαλδίβες της καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο», λέει η ίδια πηγή που γνωρίζει καλά το ζευγάρι.

Στο περιοδικό γίνεται αναφορά και στο πως γνωρίστηκε το ζευγάρι. Όλα έγιναν στις 4 Μαρτίου που πήγαν στα γυρίσματα του Hell’s Kitchen παρέα η Νατάσα Καλογρίδη, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Γωγώ Αυγερινοπούλου. Η Νατάσα είπε στον Νίκο Κοκλώνη πως θέλει να κάνει κανάλι στο You tube και αναζητεί δικηγόρο για τα πνευματικά δικαιώματα. Ο Νίκος της προτείνει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ο Αλέξανδρος και η Νατάσα βγαίνουν το πρώτο ραντεβού για να γνωριστούν στις 8 Μαρτίου στο Baraonda όπου τραγουδάει ο Γιάννης Πάριος. Σε πολλούς φάνηκε περίεργο το πώς ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να γίνει σε ένα νυχτερινό κέντρο. Την επόμενη ημέρα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τηλεφωνεί για να βγουν για φαγητό μόνοι τους. Εκείνη αμέσως δέχεται και από τότε η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι μαζί.

Το ζευγάρι από τις 8 Μαρτίου που γνωρίστηκε μέχρι σήμερα άφησε ανοιχτή την πόρτα αμέσως στα media και δεν έχει καμία διάθεση να την κλείσει εφόσον αυτά δεν το ενοχλούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved