Κατερίνα Βακαλοπούλου: «Μέχρι τα 40 μου είχα αρκετές παρενοχλήσεις, αλλά μετά κόπηκαν. Μεγάλωσα!»
Showbiz

Κατερίνα Βακαλοπούλου: «Μέχρι τα 40 μου είχα αρκετές παρενοχλήσεις, αλλά μετά κόπηκαν. Μεγάλωσα!»

Την Κατερίνα Βακαλοπούλου το κοινό την αγάπησε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1, «Λάμψη». Έπαιζε την υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου.

Στην Ελλάδα θα μπορούσε εύκολα να «ανάψει» ένα σεξουαλικό σκάνδαλο όπως στο Χόλιγουντ; Τι απάντησε η ηθοποιός;
«(Γέλια) Θα καεί το πελεκούδι αν γίνει η αρχή! Σε όλα τα επαγγέλματα παρατηρούνται σεξουαλικά «μπερδέματα», αλλά στο θέαμα ακόμα περισσότερο» τόνισε στην Espresso

-Εσείς δεχτήκατε πονηρές προτάσεις;

«Μέχρι τα 40 μου είχα αρκετές παρενοχλήσεις, αλλά μετά κόπηκαν. Μεγάλωσα! Η τελευταία ήταν από έναν πασίγνωστο ασπρομάλλη, παντρεμένο συνάδελφο γύρω στα 70, της συνομοταξίας των λεγόμενων γερογκόμενων! Όταν κλείσετε το μαγνητοφωνάκι, θα σας πω το όνομά του. Ποτέ δεν με δελέασαν αυτά τα φλερτ και οι... υποσχέσεις. Υπήρξα και παραμένω πολύ αξιοπρεπής στη ζωή μου.»

-Και περήφανη για τα «όχι» σας;

«Δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν κερατά (γέλια)! Παραήμουν ευθύς, ατίθαση και έντιμη γι’ αυτό το επάγγελμα, χαρακτηριστικά που εκτίμησαν λίγοι αλλά σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης, όπως ο Γιώργος Φούντας, ο Δημήτρης Εξαρχος, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Γιώργος Σίσκος και ο Πάνος Σκουρολιάκος, με τους οποίους έκανα τις πιο σημαντικές συνεργασίες μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved