Βλαβιανού: «Η Μαρία για μένα είναι το σπίτι μου, η ζωή και η ανάσα μου, όπως ήταν και η μάνα μου»
Showbiz

Βλαβιανού: «Η Μαρία για μένα είναι το σπίτι μου, η ζωή και η ανάσα μου, όπως ήταν και η μάνα μου»

Για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη σχέση με την κόρη της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νικολέτα Βλαβιανού.

Δεν θέλει η κόρη σου να βρεις ένα σύντροφο και να περάσεις τη ζωή σου μαζί του;
«Καθόλου, δεν θέλει τίποτα απ' όλα αυτά. θέλει να με έχει όσο μπορεί «δέσμια». Είναι πολύ προσκολλημένη, με εκνευρίζει και μερικές φορές γίνομαι εγώ η έφηβη»

Έχεις διαλύσει σχέση σου επειδή δεν άρεσε στην κόρη σου;
«Βεβαίως το έχω κάνει, όχι επειδή δεν άρεσε στη Μαρία, αλλά γιατί δεν γινόταν να συμβιώσουμε όλοι μαζί. Κάποιος που δεν είναι δικό του το παιδί δεν το αντέχει εύκολα, ειδικά σε κρίσεις εφηβείας. Μου έχει συμβεί αυτό και διαλύθηκε η σχέση. Δεν μπορεί να πιέζομαι... πόσο; Να πιεστώ από το παιδί, τη σχέση, τη δουλειά μου; Αυτό είναι που είπα ότι κάτι Θυσιάζεΐ5, γιατί δεν αντέχεις»

Έδινες πάντα προτεραιότητα στο παιδί σου; «Αναγκαστικά, βέβαια... δεν πέρασε ποτέ σκέψη από το μυαλό μου για κάτι άλλο. Δεν είναι μόνο το φίλτρο της μάνας, επειδή δεν είχα πολλούς συγγενείς, η Μαρία για μένα είναι το σπίτι μου, η ζωή και η ανάσα μου, όπως ήταν και η μάνα μου»

Εγγονάκι θέλεις;
«Αμέ, θα ήθελα πολλά, αν γινόταν και τώρα, που είναι νωρίς, να έχουμε να παίζουμε, θα τα παίρνω παντού ταξίδια, όπου μπορώ, θα ήθελα να βγάλει το όνομα μου, πάρα πολύ. Έχω το ίδιο όνομα με τον πατέρα μου, τον οποίο δεν γνώρισα, αυτό είναι ο όρος μου για να τη δώσω. Δεν το συζητώ καθόλου. Ο πατέρας μου πέθανε και πήρα το όνομα του. Της είπα ότι: «Αν είναι αγόρι, θα το βγάλεις Νικόλα, αν είναι κορίτσι, θα βγει Νικολέτα», αυτό δεν είναι κάτι που διαπραγματεύομαι», λέει η ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved